Moja mi jeszcze przypomniała, że mówi tutu (trąbka), tup tup (stopy, skarpetki, buty) i cycy - ja jeszcze kp
Tez jeszcze kp, moja mówi mniam mniam. Na całe inne jedzenie mówi „am”, cycek jest mniam [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja mi jeszcze przypomniała, że mówi tutu (trąbka), tup tup (stopy, skarpetki, buty) i cycy - ja jeszcze kp
Mój mnie klepie mówi mamooo daaaa tiu a jak podnoszę bluzkę i widzi, że stanik odpinam to z uśmiechem woła "łaaaał"Tez jeszcze kp, moja mówi mniam mniam. Na całe inne jedzenie mówi „am”, cycek jest mniam [emoji23]
ja jestem do tylu ze szczepieniami w plecy mam to na 13 msc. Czekam kiedy wyzdrowieje i muszę w końcu to załatwić.
Dziewczyny może znacie fajny sklep gdzie kupię kombinezon 2cz. dla swojej małej?
Imbir, spróbuj herbatki z imbirem. Dosyć że miałam mdłości to prawie cały pierwszy trymestr w obu ciążach wymiotowałam. I powiem Ci, że trzeba to poprostu przetrwać nic w 100 proc. nie pomogło. Musisz też spróbować wyeliminować rzeczy które je powodują. Na mnie źle działo białe pieczywo. No i spacer i ruch jest dobre na wszystko.Musze się zmotywować i przejść jakoś w następnym tygodniu po sklepach bo coraz chłodniej ma być. Kurczę powiem Wam, że nie mam ostatnio siły na nic. Cały czas bym spała, leżała. Pamiętacie czy któraś z Was miała mdłości w nocy? Jakiś sposób na nie? Bo ja już nie wyrabiam