reklama
nknatalia
Fanka BB :)
A jak Twoja córcia z tym hormonem są już jakieś efekty?U nas 8zebów. Jedzenie stałe średnio, bo cyc to cyc- jestem jak dystrybutor na Orlenie, podchodzi i bluzka w dół lub górę i wyciagaj matka. Samodzielnie robi ze 3kroki. I jest niesamowity czaruś
Blondynka1988
U nas 7 zębów.
W niedzielę imprezka z okazji roczku.
Umawiam też sesję zdjęciową Małemu
MM nadal pije. Próbujemy NAN bezlaktozowy, ale chyba nie da się przejść.
W niedzielę imprezka z okazji roczku.
Umawiam też sesję zdjęciową Małemu
MM nadal pije. Próbujemy NAN bezlaktozowy, ale chyba nie da się przejść.
caltha
Jutro ją zmierzę, bo do południa powinno się mierzyć. Coś działa, bo jest głodna przed przedszkolem, a wcześniej jadła dopiero w przedszkolu o 8.30. Teraz muszę jej szykować coś na drogę do przedszkola i potem na powrót do domu.A jak Twoja córcia z tym hormonem są już jakieś efekty?
Jetkaa
Czesc ciocie, u nas wyszedl ząbek mamy ich 5.. Maly już lepiej.. Nie ma antybiotyku dozylnego tylko wziewne.. Mały nadal ma tlen.. Boje sie bo nie chętnie zchodzi z niego.. Profesor mowil ze chyba wyjdziemy na wąsach:\ boje sie bo to bedzie oznaczało ze nie jest dobrze:/ boje sie ze mu pluco sie zapadnie.. Bo tez tak moze sie stac.częste zapalenia pluc prowadza do różnych rzeczy o ktorych lepiej nie myśleć;( mam nadzieje ze uda sie nam zejsf z tlenu( profesor mówi ze chce zebysmy wyszli do domu nawet z wasami i gdzies w glowie mam ze zostalo nam nie wiele czasu(
caltha
My ciągle wierzymy. On jest herosem. Może po prostu dopadło go wiosenne przesilenie, większość ludzi teraz ma spadek formy i choruje.Czesc ciocie, u nas wyszedl ząbek mamy ich 5.. Maly już lepiej.. Nie ma antybiotyku dozylnego tylko wziewne.. Mały nadal ma tlen.. Boje sie bo nie chętnie zchodzi z niego.. Profesor mowil ze chyba wyjdziemy na wąsach:\ boje sie bo to bedzie oznaczało ze nie jest dobrze:/ boje sie ze mu pluco sie zapadnie.. Bo tez tak moze sie stac.częste zapalenia pluc prowadza do różnych rzeczy o ktorych lepiej nie myśleć;( mam nadzieje ze uda sie nam zejsf z tlenu( profesor mówi ze chce zebysmy wyszli do domu nawet z wasami i gdzies w glowie mam ze zostalo nam nie wiele czasu(
reklama
caltha
@nknatalia 1cm+ w ciągu miesiąca. Do tej pory był 1cm przez 5mcy