Katerina1985
Fanka BB :)
Muszę się pochwalić. Raczkujemy i siadamy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulujemy. Mój już tyle raczkuje, a nadal nie siadaMuszę się pochwalić. Raczkujemy i siadamy!
Ja mam ten, narazie starsza go używa, jak junior zacznie siedziec zajmie go on. Ja jestem zadowolona, jak Zuza skończy jeść skladam wsuwam za meble miedzy sciane i krzeselka nie ma[emoji846] jak potrzebne wyciagam. Mialam wczesniej z ikei, fajne ale caly czas stać musi rozlozone za duzo zachodu skladac rozkładać . Ale co kto lubi, ja jestem z tego modelu zadowolonaMam prośbę ...Czy mogłybyście polecić krzesełko do karmienia ..jest taki wybór na rynku ,że oszaleć można ...Chciałabym żeby zajmowało w miarę mało miejsca .Na zdjęciach wszystkie wydają się takie szerokie ...
Może macie jakieś sprawdzone modele ...:-) z góry dziękuję za poradę
Mam prośbę ...Czy mogłybyście polecić krzesełko do karmienia ..jest taki wybór na rynku ,że oszaleć można ...Chciałabym żeby zajmowało w miarę mało miejsca .Na zdjęciach wszystkie wydają się takie szerokie ...
Może macie jakieś sprawdzone modele ...:-) z góry dziękuję za poradę
Moj synek wnet skonczy 9 miesiecy. Tez nie pchal sie do raczkowania a siedziec jeszcze sam nie potrafi jeszcze. Ja np bralam go na kolana i tak podskakiwal i sie cieszyl. A zeby raczkowac probowal to trzymalam go na lozku na czworaka i podtrzymywalamza brzuszek. Podlapal to i tak stal pozniej na czworaka wiec zaczelam go gibac do przodu i do tylu i poskutkowalo. Raczkuje i szaleje .Poza tym 27 Bartek skończy 8 miesięcy, mleko jest blee i fuj. Noce dalej z pobudkami na pare lykow mleka. Do raczkowania i siadania tez sie nie zabiera ale jesli pójdzie w ślady siostry to zacznie po roku od razu raczkowac i chodzic[emoji16] choć osobiście wolałabym zeby juz cos zaczął działać, ale ja to mogę sobie chciec[emoji849][emoji23]
Pozdrawiam mroźnie[emoji6]