reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja też ne zauważyłam żeby po espumisanie było gorzej bo wcześniej było bardzo źle z wzdęciami. Teraz już nie dajemy młodszej bo nie ma potrzeby bo poza tym że rosnie to jelika jej dojrzewają :)

@Jetkaa doskonale was rozumiem że się już niecierpliwicie :( Ciągnie się i ciągnie, ale z drugiej strony dostaniecie synusia doskonale przebadanego, to i stres będzie mniejszy bo będziecie wiedzieć na czym stoicie! Nadal trzymam kciuki!

Od tygodnia mnie tak strasznie skóra głowy swędzi że chyba muszę być na coś uczulona i nie wiem na co :( cud że jeszcze krew nie leci, bo strasznie sie drapie!

reklama
Dziewczyny czy jak Wam wypadały szwy czy tez miałyście takie przypominające jakby żyłki? Dzisiaj podczas podcierania zauważyłam cos takiego

Ciężko powiedzieć ile razy śpi Maciej..... Czasrm przysnie na 10 minut a czasem śpi 2 godziny. Do tego nie ma stałego rytmu drzemek. Myślę że jeszcze z miesiąc zanim okresy czuwania i drRmki będą się układały w jakiś plan dnia.

reklama
U mnie od tygodnia dopiero jest spokojniej i mogę powiedzieć że sporo śpi.w nocy od 2 dni budzę się już normalnie 1-2 razy A nie co godzinę jak było do tej pory. W dzień potrafi spać do 17:00 Z przerwami na krótkie "rozmowy" karmienie i zabawy, wieczorem histeria.moze łącznie 6 godz czuwania. Naprawdę było jeszcze niedawno całkiem inaczej, jak by spał tylko w nocy i bardzo niespokojnie prezac się,nie mogąc zrobić kupkę. Też chyba były problemy że zwieraczami, już są mniejsze. Chyba trzeba z tego wyrosnąć bo krople od początku łyka.

Do góry