caltha
Fanka BB :)
Przykro mi, ale będzie dobrze. Ważne, że niczego nie bagatelizują. Zawsze lepiej sprawdzić kilka razy bez potrzeby, niż raz nie sprawdzić, gdy trzeba. Hipotroficy często mają problemy z trawieniem, alergią. A waga to standard niestety. Moja urodzona 2090, po miesiącu ważyła 2150g, przez 2tyg od wypisu nic nie przybrała.Jestem na skraju załamania... Mam dość.. Przestaje juz wierzyć ze bedzie ok.. W srode mial wyjsc, pozniej ze w sobotę, wczoraj mówili ze w następnym tygodniu a dzis dzwonie ze nie wyjdzie w tym tygodniu.. Tylko w następnym.. Nosz ku**a.. Dostal bebilon i znowu kupy leca wodniste... Czyli skaza ale musza sprawdzić czy napewno skaza czy nie np problemy z wątroba.. I znowu kilka badań.. Pytam sie lekarzy co sie z nim dzieje czy zdrowy czy co.. Oni nie wiedzą czekamy nadal na kolejne wyniki. I tam juz 4tyg. Ile można?? Za kazdym razem jedziemy z nadzieją ze to ten dzien ze wyjdzie i co? I dupa!!!! Wazy maly nadal 2490g to bardzo malo.. Juz mam dosc... A najgorsze ze nie wiem czy to napewno skaza a mecze sie z mlekiem odciaganiem bo mam coraz mniej i to jeszcze mnie doluje...
W końcu będziecie razem w domu.
A jak wynik rezonansu?