reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

@sredec1982 czuje takie spinanie brzucha - mało przyjemne. Nawet teraz chwilowo jak leżę to stal jakby twardnieje mi na jakieś 30’ i puszcza. Może to te BH skurcze ...? Nie wiem[emoji39]
Spokojnie ruszy coś Tobie [emoji3] Kiedyś w końcu musi! Przecież nie można być w ciąży cały rok [emoji5][emoji39]

@nknatalia daj znać po wizycie co tam [emoji3] I współczuje, że tak się zadziało przy pierwszym porodzie. Może właśnie podświadomie to pamiętasz i dlatego teraz tak bardzo się boisz? Każdy poród jest inny więc teraz będzie super, zobaczysz! [emoji5]

Właśnie nie mam infekcji żadnej, bo pobierał mi GBS i sam mówił, że super to wygląda. Nie powiedział mi tylko ile ma cm szyjka a ja zapomniałam spytać [emoji57]

@Gosika88 a u Ciebie też nic?

Ciekawe jak tam @Katerina1985 [emoji39][emoji851]

reklama
@sredec1982 czuje takie spinanie brzucha - mało przyjemne. Nawet teraz chwilowo jak leżę to stal jakby twardnieje mi na jakieś 30’ i puszcza. Może to te BH skurcze ...? Nie wiem[emoji39]
Spokojnie ruszy coś Tobie [emoji3] Kiedyś w końcu musi! Przecież nie można być w ciąży cały rok [emoji5][emoji39]

@nknatalia daj znać po wizycie co tam [emoji3] I współczuje, że tak się zadziało przy pierwszym porodzie. Może właśnie podświadomie to pamiętasz i dlatego teraz tak bardzo się boisz? Każdy poród jest inny więc teraz będzie super, zobaczysz! [emoji5]

Właśnie nie mam infekcji żadnej, bo pobierał mi GBS i sam mówił, że super to wygląda. Nie powiedział mi tylko ile ma cm szyjka a ja zapomniałam spytać [emoji57]

@Gosika88 a u Ciebie też nic?

Ciekawe jak tam @Katerina1985 [emoji39][emoji851]
Zupełnie nic :)

U nas dziala tak halny , jak jest ten cieply wiatr mocny yo kobiety zaczynaja rodzic, albo jak ciaza zbyt wczesna to trafiają do szpitala z krwawieniem.. Raz mój gin mi mowil jak sie czuje na halny bo on mial straszna noc na oddziale . kilka poronien, 2porody i kilka krwawien bylam w szoku .. A na naszych chlopow tez zle dziala halny...
Ciekawe jak z tą pelnia;) ja tylko spac nie moge i mecze sie w nocy:) moze się cos zadzieje:)

Duzo cc teraz będzie:) ja mam jeszcze czasu a czasu do porodu a wsluchuje się jak bym byla kilka dni przed .. Ciekawe dlaczego:) a co najlepsze nie mam zadnych objawow hehe chyba za bardzo juz bym chciala i te ostatnie dni to jakies chore..:) chyba ze organizm czuje cos o czym ja nie wiem :)

reklama
@Jetkaa mamy podobny termin, bo mam na 20.05, ale cc już 14.05. Powiem szczerze, że też u mnie brak typowych objawów. Czasami odczuwam trochę pracę jajników, ale nic więcej. Po prostu mamy jeszcze czas ;)

@Blondynka1988 pozazdrościć tak szybkiego spadku wagi. Ja po pierwszej ciąży miałam 30+ i potrzebowałam na zrzucenie 7mcy, ale byłam po cesarcie i krótko tylko karmiłam, bo miesiąc z hakiem (dostałam anginy). Dlatego bardzo bym chciała dłużej pokarmic, ale zaś czeka mnie cc i pewnie też szybko nie będę mogła przyjść do formy... Dlatego super, że tobie tak dobrze idzie ;) Niebawem lato, więc do tego czasu będziesz gotowa jak sprzed ciąży :tak:

@agatenka33 super, że dzidzia tak urosła. Pod koniec dzieci właśnie szybciej przybierają na wadze. Ostatnio 10.04 nasza córeczka wazyla 2400, jestem ciekawa ile będzie na kolejnej - już ostatniej - wizycie... Zwłaszcza, że o tydzień będzie krócej pod moim sercem...

Do góry