reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny :) dzisiaj przeholowałam ze spacerkiem i od 18.30 brzuch mnie strasznie bolał :( na szczęście przeleżałam i jakoś przeszło bokiem ale wstając do wc zaś boli :( także do jutra rana nie ruszam się z wyrka ;)

Czasem jest tak że 2-3 razy pojawiają się objawy, skurcze itp zanim akcja ruszy. Dobrze że się coś dzieje to wiesz że jednak organizm już kombinuje jak by tu urodzić ;)

reklama
Weź tylko pod uwagę, że mi się mega słabo trzymają te rzesy ... klej ten sam, kosmetyczka też, metoda ta sama... ☹️ Hormony ☹️☹️☹️
Mi sie trzymaly zawsze 1.5miesiaca ,mam jedna kosmetyczke więc zobaczymy :) ja przez hormony mam rude końcówki wlosow, mimo ze jestem blondynka.. Wyglada to jak nie udane ombre heheh... Fryzjerka próbowała wszystkiego nawet wlosy scielam ..:\ takze czekam po porodzie czy sie zmieni coś ...fryzjerka jak kolor nie chcial zlapac pytala sie czy nie jestem w ciazy a bylam :) a nie wiedzialam jeszcze o tym...
Takze mam nadzieję ze bedzie ok:)

Do góry