reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
MB91
Oki to super juz sie balam ze moge malej zaszkodzić :\ cieszę się bo musze się ogarnąć póki mam czas na to
Weź tylko pod uwagę, że mi się mega słabo trzymają te rzesy ... klej ten sam, kosmetyczka też, metoda ta sama... Hormony
sredec1982
Gosika, jak tam Twoje objawy?całkiem ustały?
Gosika88
Tak całkowicie. Może to nie było to o czym myślimy tylko zwykły rozstrój żołądka a ból jak na okres to też jakiś przypadek.Gosika, jak tam Twoje objawy?całkiem ustały?
Gosika88
No zobaczymy co dziś nocka przyniesieCzasem jest tak że 2-3 razy pojawiają się objawy, skurcze itp zanim akcja ruszy. Dobrze że się coś dzieje to wiesz że jednak organizm już kombinuje jak by tu urodzić
sredec1982
Hehe, ciekawe kto dziś w nocy urodzi [emoji14]
reklama
Jetkaa
Mi sie trzymaly zawsze 1.5miesiaca ,mam jedna kosmetyczke więc zobaczymy ja przez hormony mam rude końcówki wlosow, mimo ze jestem blondynka.. Wyglada to jak nie udane ombre heheh... Fryzjerka próbowała wszystkiego nawet wlosy scielam ..:\ takze czekam po porodzie czy sie zmieni coś ...fryzjerka jak kolor nie chcial zlapac pytala sie czy nie jestem w ciazy a bylam a nie wiedzialam jeszcze o tym...Weź tylko pod uwagę, że mi się mega słabo trzymają te rzesy ... klej ten sam, kosmetyczka też, metoda ta sama... Hormony
Takze mam nadzieję ze bedzie ok