reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja tez sie nie przepracowuje bo jak dluzej chodze i cos robie to bardzo kluje najbardziej w prawej pachwinie a na swieta nie chce w szpitalu sie znalesc

reklama
Wlasnie jade do lekarza bo to strasznie swedzi, nie zmienialam ani srodkow do prania ani nic:\ wole pojechac i sprawdzic czy to zwykla pokrzywka czy co:\ drapac nie moge a nie idzie wytrzymac bo to swedzi i rosnie..

Chyba pokrzywka nie jestem pewna bo nigdy nie mialam ale moze da masc żeby nie swedzialo czy cos.. Bo nie wiem czy to grozne jest czy cos.

Chyba pokrzywka nie jestem pewna bo nigdy nie mialam ale moze da masc żeby nie swedzialo czy cos.. Bo nie wiem czy to grozne jest czy cos.
Moja kupela kilka dni wcześniej też to miała a jest również w ciąży i kazali jej zrobić próby wątrobowe w stronę choleostazy i pić wapno. Po trzech dniach przeszło a badania nie wykazały zatrucia. Prawdopodobnie zadziałały owoce morza w hamburgerze. Także lepiej sprawdź to.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

A mi w pierwszej ciąży takie coś wyszło po kąpieli jak posmarowałam się oliwką rumiankową ale zeszło szybko bo już chyba na następny dzień.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Moja ciocia miała coś podobnego po zjedzeniu nieumytych winogron ze sklepu. Uczulaly ja środki którymi konserwują owoce. Daj znać co powiedział lekarz.

MB - czekamy na info po wizycie.

Dziewczyny,odebrałam pieluchy za 1gr w rossmanie:) cofam moje narzekanie na te drogerie
Oczywiście napracowalam się by je dostać,bo żadnego powiadomienia nie wysłali i do końca nie wiedziałam czy mi dadzą..
Kupiłam też octenisept i gaziki.. mam już wszystko dla małego:))
Dziś zgaga mnie wykonczy;( zaczęłam 37 tc;) za 7 dni wstaje z łóżka i będę już spokojna czekac na sadny dzień;) boję sie

p19udqk324xkqow6.png

reklama
@sredec1982 ja też się boje. Jestem przerażona prawdę powiedziawszy.

W dużym skrócie:

Czynności skurczowe cały czas. Na KTG tętno małej skakało bardzo. Ginekolog dotknął brzucha i od razu była gotowość skurczowa. Także mam bezwzględny zakaz czegokolwiek, jak będę leżeć to może wytrzymam dwa tygodnie powiedział. Ale prawda jest taka, że mogę zacząć rodzić w każdej chwili.
Boje się strasznie :( Zuza jest tydzień do tylu z wagą : 1938 gram z dzisiejszego USG. [emoji21] Ale dobrze, że przybrała w ciągu tygodnia 150 gram mimo, że ja schudłam.

Ehhh załamka kobietki :(

Mam się zastanowić nad szpitalem - Zaspa albo Kliniczna w Gdańsku. @Nan90 możesz coś podpowiedzieć?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry