sredec1982
Fanka BB :)
Ech.. No niestety typowe to jest u wielu mężczyzn ja nie paliłam Ale może słodycze pomogą?albo lody? ja bym mu już swojego auta nie dala. Zresztą my oboje mamy swoje i na szczęście nikt nie prosi o wymianę bo costam. Ale u nas może też kwestia tego że nie jesteśmy małżeństwem,nie ma wspólnoty majątkowej itp. Czasem widzę,że chciałby bardziej dominować nad wieloma rzeczami Ale myśl że mieszka u mnie może czasem go hamujeTak o to prosze go od dłuższego czasu.. No syn musi jesc obiady.. Dzis nie gotuje bo mu jest zle wiec o tyle dobrze chyba ze rosolek mu zrobie zaraz.. Ale narazie nie chce syn jeść..
Masakra ja sie staram codziennie dla niego a on czasem zachowuje się jak 15latek.. Ok rozumiem kupił motor chce pojeździć spoko ale nie caly dzien.. Nawet po dziecko mial wielkie hallo żeby jechać do przedszkola jak maly wymiotowal... Oczywiście sama pojechalam.. Wyprawke robie sama bo mu ciezko ale dla kolegów ma czas.. Ktos przyjedzie powie ze mu trzeba to tamto zrobic a aucie i on robi bez czekania a ja co? Moj samochód traktuje jak roboczy samochód a o swoj dba jak nie wiem co..a moj jak dalej tak bedzie pojdzie na zlom bo z każdym miesiącem cos w samochodzie trzeba poprawic naprawic a jak nic sie nie robi to przerosnie koszt samochodu.. Wrrr!
Rzucilam palenie jak dowiedziałam sie ze jestem w ciazy i w takich sytuacjach nie wiem jak sie uspokoic...
.. A ja się też stawiam oboje mamy mocne charaktery i trzymamy się zdania swojego Ale na szczęście jak jest w nim dużo racji
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka