reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Tak patrzę na wydruki z USG i od innych ginekologów, u których byłam na USG genetycznych mam wpisane, że termin porodu z OM 2 maja a moja ginekolog wpisała mi w kartę ciąży 3 maja.
USG z 12 tygodnia pokazuje termin porodu na 27 kwietnia, USG połówkowe (miałam w 22t6d) pokazuje termin na 25 kwietnia a USG z 30 tygodnia (30t6d) pokazuje termin na 27 kwietnia.

reklama
Dziewczyny USG co dwa tygodnie jest naprawdę tak szkodliwe dla dziecka? Właśnie dostałam opierdziel od koleżanki, że to za często, że każdy lekarz tak jej mówił czy to prywatnie czy na NFZ. Czytałam w necie i pytałam swojego gina on twierdzi, że nie szkodzi, w necie zdania są podzielone. Jak to jest rzeczywiście? Czuję się jak jakiś przygłup

3jgxskjosc311c31.png

Hej dziewczyny [emoji6]
U mnie wizyta dopiero 27.03 po 5 tyg dopiero ! I też mam do zrobienia pakiet badań.. także ja to chyba tylko ostatnia wizytę będę miała pózniej za 2 tyg, a tak to 4-5 tyg czekam.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj [emoji110]️
My właśnie wracamy z Mama i Ja [emoji3] zamówiliśmy wózek [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji6]
U mnie wizyta dopiero 27.03 po 5 tyg dopiero ! I też mam do zrobienia pakiet badań.. także ja to chyba tylko ostatnia wizytę będę miała pózniej za 2 tyg, a tak to 4-5 tyg czekam.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj [emoji110]️
My właśnie wracamy z Mama i Ja [emoji3] zamówiliśmy wózek [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oooo jaki wozeczek wybralas?

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kupowalyscie już majtki poporodowe siatkowe? Jaką macie firmę i czy mają gumki na końcu nogawek? Możecie zerknąć? Bo przy Kasi kupiłam właśnie z gumkami na nogawkach i to było mega niewygodne.....

Cześć dziewczyny [emoji7]My dopiero mamy wizyte 13marca. A już chciałabym zobaczyć moja Kruszynkę. Jakoś te 4 tyg na wizytę to jak wieczność. Życzę udanych wizyt mamusie[emoji3][emoji8]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam 13.03 i też już się nie mogę doczekać. Ciekawe jak duża jest nasza Karolinka i oczywiście czy wszystko jest ok...
Wszystkim mamusiom wizytujacym miłych chwil z maleństwami :)

@paaulaa90 witamy w domku :) odpoczywaj grzecznie i uważaj na siebie.

Do góry