reklama
Blondynka1988
Fanka BB :)
Ja w laboratorium zawsze siedzę i czekam...
Blondynka1988
Dzisiaj w Rossmannie kasjerka mnie poprosiła bez kolejki.
Miny innych- bezcenne
Miny innych- bezcenne
agatenka33
Zrobilam tak samo, oprocz tego mam turystyczne, ktore stoi na dole, jak mala miala 1,5 roku sciagnelismy jej caly bok lozeczka drewanianego bo chciala z nami smac a tak miala dostawne do nas, potem przenieslismy do niej do pokoiku poukladalismy misie i podusie i to byl jej kacik zabaw , a kupillysmy jej prawdziwe lozko z poscielami w ulubione bajkowe postacie, w u ec tez polecam, bo wykorzystane w 100 proc a do tego uniwersalne dla kolejnego maluszkaJa dla pierwszej córki kupiłam zwykłe drewniane łóżeczko, które służyło 3 lata z hakiem, bo potem już kupiliśmy nowe. Bardzo sobie chwalę to normalne, bo miało 3 poziomy, wg wieku dziecka, no i 3 wyjmowane szczebelki. Jak była starsza, to sama sobie tam nawet chodziła się bawić, spać, wstawala w nocy do nas do łóżka
Zostawiłam to łóżko, bo chcieliśmy jeszcze drugie dziecko, więc mam problem z głowy Musimy je zaś tylko poskładać.
szczesliwa66
Dziewczyny mam pytanie
W nocy jak spie i przewracam sie z boku na bok to boli mnie krocze tam w srodku jakby mnie ktos zgwalcil albo kopna mnie tam i jak ide rano sikac to tez tak boli a przez dzien czasami tylko.
Tez tak macie?
W nocy jak spie i przewracam sie z boku na bok to boli mnie krocze tam w srodku jakby mnie ktos zgwalcil albo kopna mnie tam i jak ide rano sikac to tez tak boli a przez dzien czasami tylko.
Tez tak macie?
kamilaasami
Szczęśliwa - tak rozjeżdżamy się żeby dzidziuś miał miejsce wyjść [emoji14] a to niestety boli
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Witam dziewczyny ponownie po dłuższej nieobecności .
Szczęśliwa ja niestety też tak mam jakbym miała siniaki między nogami . Ale nie mam tak że codziennie tylko co jakiś czas. Rozrasta nam się pipka Powiedzcie mi co jest najlepsze na podniesienie hemoglobiny? Lekarz kazał mi brać żelazo dodatkowo biorę od 2 tygodni wczoraj zrobiłam krew i wyszła jeszcze mniejsza niż przed braniem to może muszę wspomóc się naturalnie?
Szczęśliwa ja niestety też tak mam jakbym miała siniaki między nogami . Ale nie mam tak że codziennie tylko co jakiś czas. Rozrasta nam się pipka Powiedzcie mi co jest najlepsze na podniesienie hemoglobiny? Lekarz kazał mi brać żelazo dodatkowo biorę od 2 tygodni wczoraj zrobiłam krew i wyszła jeszcze mniejsza niż przed braniem to może muszę wspomóc się naturalnie?
reklama
Brzuszkowa
Witam dziewczyny ponownie po dłuższej nieobecności .
Z mojej morfologii wyszło, że parametry są na granicy anemii, dlatego gin przepisał mi tabletki Tardyferon Fol 80mg + 0,35 mg, które zażywam 2 x po 1 tabletce. Po miesiącu, niestety też nie widziałam poprawy. Gin powiedział, że dobrze, że wartości sie utrzymują, a nie spadają bardziej. Poza tym wyczytałam, że aby wzmocnić krew, to należy spożywać: buraki, sok z buraków, pestki dyni, zielone warzywa, dużo szpinaku, sałat, mięso bodajże czerwone. Tabletki zażywam juze drugi miesiąc i jestem ciekawa jak wyjdzie kolejna morfologia...