reklama
caltha
Fanka BB :)
No właśnieDziewczyny co się dzieje z klaslaw, lilithGoth ... Nie odzywają się tu do nas
@LilithGoth32 @klaslaw1987 wychodzić z krzaków
Cześć dziewczyny [emoji6] ja już po glukozie. Jak dla mnie badanie ok, ja nie mam z tym problemu tylko teraz obawiam się wyniku..
i miałam tak jak piszecie o 8 pobór potem wypicie glukozy i kolejne po 9 i po 10 [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
i miałam tak jak piszecie o 8 pobór potem wypicie glukozy i kolejne po 9 i po 10 [emoji6]
Gosiaczek1202
A ja odpoczywam bo sie nasprzatalam.Ksiedza mam dzisiaj .Zaraz jade po mlodego do przedszkola.Musze gince 17 powiedziec ze strasznie mnie bola pachwiny .Wiem ze wszystko sie rozciaga ,ale nie zamierzam co chwila jeczec jak wstaje.Bede sie z ksiedzem licytowac kto ma wiekaszy brzuszek.Napewno ja wygram .Hi
MB91
Hej dziewczyny [emoji3]
Ja miałam wczoraj zabiegany dzień - byłam z przyjaciółką na kawce bo ma dużo ciuszków po swojej córce i będzie mi taki duży karton odsprzedawać.
Potem zajęłam się chwilę swoją roczną chrześniaczką, by jej mama mogła coś załatwić na mieście. A później pojechałam na zakupy do galerii.
A dzisiaj od rana też aktywnie, mam zamiar za chwile trochę poćwiczyć bo nie podoba mi się stan mojej skóry - flaczeje
Kiedy jest obowiązkowa glukoza? Mi nikt jej nie zlecił do tej pory.
12.01 wizyta [emoji847] Już nie mogę się doczekać jak zobaczę malutką, bo puki co to ją czuje. Już nawet się skupiać nie muszę [emoji847] No i tak w ogóle to macica poszła mi już w górę - czuję małą gdzieś na wysokości pępka [emoji4]
Ja miałam wczoraj zabiegany dzień - byłam z przyjaciółką na kawce bo ma dużo ciuszków po swojej córce i będzie mi taki duży karton odsprzedawać.
Potem zajęłam się chwilę swoją roczną chrześniaczką, by jej mama mogła coś załatwić na mieście. A później pojechałam na zakupy do galerii.
A dzisiaj od rana też aktywnie, mam zamiar za chwile trochę poćwiczyć bo nie podoba mi się stan mojej skóry - flaczeje
Kiedy jest obowiązkowa glukoza? Mi nikt jej nie zlecił do tej pory.
12.01 wizyta [emoji847] Już nie mogę się doczekać jak zobaczę malutką, bo puki co to ją czuje. Już nawet się skupiać nie muszę [emoji847] No i tak w ogóle to macica poszła mi już w górę - czuję małą gdzieś na wysokości pępka [emoji4]
tysia123
U mnie pierwsze pobranie na czczo o 8 i potem 9 i 10. Czyli od 8 do 10 w labie.
Krzywa cukrowa robi się po 22 TC. Ja zrobiłam już tak na granicy bo w poprzedniej ciąży wyszła cukrzyca, teraz obawiam się że będzie powtórka. ...
Jadę ze starszą do lekarza....zabiegany dzień dzisiaj...
Krzywa cukrowa robi się po 22 TC. Ja zrobiłam już tak na granicy bo w poprzedniej ciąży wyszła cukrzyca, teraz obawiam się że będzie powtórka. ...
Jadę ze starszą do lekarza....zabiegany dzień dzisiaj...
Katherine zs
reklama