Mam chęć na kebaba i mąż pojechał
Jadłam wczoraj [emoji23] nasi chłopcy mają podobne upodobania smakowe chyba Haha [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam chęć na kebaba i mąż pojechał
Uuuale fajnie wam sie zlozylo hehe ja też mam ciuszki po chłopcu i jakos chyba mi latwiej choc 3 dziecko chciala bym zeby byla dziewczynka będziemy sie starać hehe jak narazie 2mi starczy zeby zdrowe i grzeczne bylo heheU nas tak się złożyło, że siostra rodzi w kwietniu i będzie miała córkę, a ja syna to moja mama doczeka się wnuczki [emoji6]
Powiem Ci, że ja też się cieszę bo niedość, że mam dużo rzeczy po starszym to jeszcze dwóch braci pewnie bedą się razem trzymać [emoji16]może do trzech razy sztuka [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
Labradory to niestety jedne z głupszych psów i ciekawe z czym zmieszany. Ja bym nie wzięła skoro Ty nie chcesz. Bo kto będzie wyprowadzał? Rano i wieczorem może on, a w międzyczasie? Już Tu raczej. Z wózkiem sobie nie wyobrażam tak dużego psa i ciężkiego w ułożeniu.Mój mąż przyniósł do domu szczeniaka labradora wymieszanego z jakąś inną rasa... Nie wiem co mam o tym myśleć. Mówiłam mu, że nie chce zwierząt....