reklama
A
Agunia93
Gość
@Mysza1990 no to pewnie tak bo ja 168 wzrostu i przytyłam coś koło 2 kg, ale pewnie teraz jazda się zacznie bo w tym 2 trym.mam straszny apetyt haha
@Katherine zs i w takiej ciąży jak mamy to można być na okrągło haha.
@Katherine zs i w takiej ciąży jak mamy to można być na okrągło haha.
kamilaasami
Fanka BB :)
Witaj phoenix
U mnie brzuch ogromniasty ale to w większości ciąża spożywcza :/ chociaż już zaczyna się zaokraglac jak od dzidziusia na razie schudłam 3 kilo w ciąży i tak stoi (oby jak najdluzej)
Dzisiaj mamy gości ... przyjeżdża do mnie koleżanka z babyboom z marcowek 2016 ... kto wie może tu też nawiaza się takie znajomości ale ostrzeglam że sił mi starczyło na poskladanie prania żeby miała gdzie usiasc no i koniec sprzątania
U mnie brzuch ogromniasty ale to w większości ciąża spożywcza :/ chociaż już zaczyna się zaokraglac jak od dzidziusia na razie schudłam 3 kilo w ciąży i tak stoi (oby jak najdluzej)
Dzisiaj mamy gości ... przyjeżdża do mnie koleżanka z babyboom z marcowek 2016 ... kto wie może tu też nawiaza się takie znajomości ale ostrzeglam że sił mi starczyło na poskladanie prania żeby miała gdzie usiasc no i koniec sprzątania
Malineczkaa94
Aktywna w BB
Hej dzieczyny, fajnie teraz zywo sie na forum zrobilo Nie udzielam sie za bardzo ale czytam was
Ja wczoraj bylam na urodzinach brata,ale szybciej wrocilismy bo znowu bol podbrzusza.. Wscieklam sie,bo wczoraj byla u mnie dziewczyna pierwszy raz posprzatac i dalam jej duzo kasy a nie zrobila tego o co prosilam i mimo 100 w plecy to bede musiala poprawiac. Niby nie chce pisac do niej bo mi glupio no ale nie wiem..
Wczoraj kupilismy choinke,dzisiaj stroilismy ale jeszcze musimy dokupic lancuch
Hee i dzisiaj na jaselka z mezem ide Bede w nich spiewac
Milego dnia wam zycze
Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj bylam na urodzinach brata,ale szybciej wrocilismy bo znowu bol podbrzusza.. Wscieklam sie,bo wczoraj byla u mnie dziewczyna pierwszy raz posprzatac i dalam jej duzo kasy a nie zrobila tego o co prosilam i mimo 100 w plecy to bede musiala poprawiac. Niby nie chce pisac do niej bo mi glupio no ale nie wiem..
Milego dnia wam zycze
Jetkaa
Ja bym napisala zeby wiedziala ze nie jestes z niej zadowolona i powinna przyjsc i poprawić w końcu za cos placisz... A tak yo moze myśli ze syper posprzatala i nie będzie przywiazywac wagi do tego.. Ja jak w szwecji sprzatalam, i klient byl niezadwolony to musiałam sie wracac i poprawiać.Hej dzieczyny, fajnie teraz zywo sie na forum zrobilo Nie udzielam sie za bardzo ale czytam was
Milego dnia wam zycze
Jetkaa
A ja dziewczyny spalam do 13tej moj ma wolne i malym sie zajął , ale w nocy nie spalam bo mój D wymiotywal i wiadomo jak to facet chory nie dal nikomu spac bo on chorybo go brzuszek chory haha gorzej to zniosil niz moj syn z zapaleniem uszu i oczu.. Omg!
Rano maly brykal w brzuszku to uczucie mmmm !
U nas od rana tesciowa chodzi i sie drze bo nic nigdy jej nie pasuje. (Kupili tv i nie wiedziala jak podłączyć) albo ucze ją na tel dotykowym masakra juz moj syn lepiej operuje tel...
Milej niedzieli i spokojnej dziewczyny !
Rano maly brykal w brzuszku to uczucie mmmm !
U nas od rana tesciowa chodzi i sie drze bo nic nigdy jej nie pasuje. (Kupili tv i nie wiedziala jak podłączyć) albo ucze ją na tel dotykowym masakra juz moj syn lepiej operuje tel...
Milej niedzieli i spokojnej dziewczyny !
A ja padam, bylismy na zakupach, zaopatrzec sie w prezenty swiateczne...ruch jak w ulu....Zuzannie bardzoe sie za to podobalo tyle rzeczy mruga, ludzi tyle no a po zakupach pyszny deser w nagrode w pijalni czekolady mhmmm nawet Zuzia cos liznela i byla zachwycona hi...a teraz w domu cala nasza trojka pada ze zmeczenia, a ja nie moge sie doczekac az prezenty znajda sie pod choinka i reakcji na nie to chyba najprzyjemniejsze.
reklama
Katherine zs
To prawda, aż cieplej na sercu się robi, gdy widzisz zachwyt dziecka z wymarzonego prezentu. Z mężem sami sobie prezenty wybieramy, więc raczej nasze zaskoczenie jest udawane, że względu na synaA ja padam, bylismy na zakupach, zaopatrzec sie w prezenty swiateczne...ruch jak w ulu....Zuzannie bardzoe sie za to podobalo tyle rzeczy mruga, ludzi tyle no a po zakupach pyszny deser w nagrode w pijalni czekolady mhmmm nawet Zuzia cos liznela i byla zachwycona hi...a teraz w domu cala nasza trojka pada ze zmeczenia, a ja nie moge sie doczekac az prezenty znajda sie pod choinka i reakcji na nie to chyba najprzyjemniejsze.