reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Głowa mi peka na 11.40 mam prenatalne

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Ciotki wszystko dobrze mam 7.85cm czy jestem chlopcem czy dziewczynka nie zdradziłem ale pokazałem raczki nozki i ładny profil mama i tak bardzo sie cieszyla :) teraz czekac musi na wyniki badania krwi papp-a i hcg trzymajcie kciuki :)

1510831654-53520ddef53380d5-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Super. Odetchnęłaś z ulgą pewnie

@Gosika88, ja miałam bardzo długo podgrzewacz i sobie chwale. Nie pamietam jakiej firmy ale raczej nic z droższej półki tylko najzwyklejszy. Zawsze miałam w nim wodę i jak robiłam mm to woda zawsze idealna ( ustawiałam bodajże na 40 stopni - po 4 latach nie pamietam już ile dokładnie ma ich być [emoji23]) nie trzeba było studzić itd. Na drogę zawsze brałam termos z ciepła woda. Podgrzewacz na pewno sprawdza się dla mam, które karmią mm bo przy kp to już nie bardzo.
@Gorzatta, super ! Gratuluje udanej wizyty !
Ja zawsze nosze kartę ciąży ale na prenatalnych nic ode mnie nie chcieli. Dostałam wydruk i lekarka sobie to wpisała na wizycie. Wagi ani ciśnienia też nie sprawdzali [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry