reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Witaj Kochana [emoji3] u mnie też nadal weny brak a cokolwiek ale trochę mdłości ustały a to jest dla mnie najważniejsze [emoji16]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam prenatalne dopiero 23.05. Oby było ok, bo w sumie wtedy będzie 5 tyg od ostatniej wizyty. Chyba ktoś jeszcze ma wtedy.
A tak w ogóle to dzień dobry

Ja się rozpisalam i post mi się skasował.

Witam nowa majoweczki.
Ja już wyszłam od lekarza zwiększył dawkę insuliny przed posiłkami i na noc.
Teraz muszę jak najszybciej dotrzeć do domu bo mam bardzo niski cukier 45 tylko i jak zaraz czegoś słodkiego nie wypije to dosłownie zemdleje już jest mi mega słabo... Czekam na taxi bo godzinę autobusem nie dam rady i zamiast do domu wtedy to do szpitala bym jechała.

Ja się rozpisalam i post mi się skasował.

Witam nowa majoweczki.
Ja już wyszłam od lekarza zwiększył dawkę insuliny przed posiłkami i na noc.
Teraz muszę jak najszybciej dotrzeć do domu bo mam bardzo niski cukier 45 tylko i jak zaraz czegoś słodkiego nie wypije to dosłownie zemdleje już jest mi mega słabo... Czekam na taxi bo godzinę autobusem nie dam rady i zamiast do domu wtedy to do szpitala bym jechała.

Trzymam kciuki za szybki powrot do domu moze kup sobie jakis napoj zebys nie padła

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po wizycie, dwie h opóźnienia ale mam zielone światło na godzinne spacery dziennie :) jak wyszłam dziś o 11.30 z domu tak dopiero weszłam, bo jeszcze zajechałam do pracy i na zakupy. Padam na pysk

3jgxskjosc311c31.png

O kurcze to musisz zawsze coś mieć ze sobą słodkiego w takim razie... jakis baton albo sa w aptece tabletki chyba cardiamid czy jakoś tak... tez je kiedyś stosowalam

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dzisiaj na badaniach ogólnych byłam i wychodzi na to, ze jestem odwodniona... A wydawało mi sie, ze pije wystarczająco dużo :(

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja dzisiaj na badaniach ogólnych byłam i wychodzi na to, ze jestem odwodniona... A wydawało mi sie, ze pije wystarczająco dużo :(

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mialam z tym problem jak mi pobierali krew to byla masakra bo leciała wolno przez odwodnienie kazali mi pic czesto male porcje

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry