reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

A co tu dzisiaj taka cisza? [emoji6] jak zapowiada się kolejny tydzień ? Kto ma lekarza?
Ja we wtorek.. i już jest lekki stres [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja jutro na badania ogólne morfologia mocz itd, a w czwartek mam ginekologa :) Juz nie mogę sie doczekać kiedy w końcu zobacze znowu moja kruszynke :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jutro mam gina ale tylko jadę zwolnienie przedłużyć i może wziąć receptę na neoparin refundowany. Potem jadę do roboty zawieźć zwolnienie i zapoznać się z nową kierowniczka bo do mnie dzwoniła :) w końcu wyjdę z domu. Dziś dostałam ochrzan od mamy że tyje. Ciekawe jak mam nie tyc skoro musze siedzieć w domu, ale jutro podpytam czy mogę chociaż na godzinę wychodzic na spacer skoro łożysko się trochę podniosło. W czwartek mam prywatną wizytę i chce potwierdzić plec, sprawdzić jeszcze raz łożysko i podptac o zastrzyki.

3jgxskjosc311c31.png

Wiec udanych wizyt życzę wszystkim [emoji4] Gosiu jeśli można wiedzieć co się dzieje ze musisz w domku siedzieć? Bo chyba mnie tu jeszcze nie było i nie jestem w temacie

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki kobitki za odpowiedzi. Jak mieszkalam w PL to moj okulista zawsze powtarzal, ze przy mojej wadzie wzroku (i cisnieniu w oczach) powinnam miec tylko cesarke. Tutaj w UK maja to jednak w nosie, cesarka dla nich to ostatnia mozliwa opcja przy porodzie [emoji52] Musze skonsultowac sie z jakims specjalista, bo kobitka z mojego szpitala nawet jak wspominalam o ryzyku odklejenia siatkowki stwierdzila, ze w UK to nie jest wskazanie do cesarki [emoji33]

Jak juz tak lece z pytaniami, to mam kolejne [emoji23] Farbujecie wlosy (rozjasnianie)? Czekacie do 2-go trymestru, by farbowac? Ja juz mam 15 tydz i nie moge patrzec na moje odrosty [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja ofarbowalam w tamtym tygodniu [emoji6] Rozmawiałam ze swoją fryzjerką i ona twierdzi, że to bezpieczne :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja siedzieć przy tych gościach i przyznaje się bez bicia wypiłam mały kieliszek sheridans , aż sama mam wyrzuty sumienia teraz ... Ale miałam okropna ochotę tak się na mnie gapił z barku

Ojjj nieładnie alk szkodzi. Jak było??

Ja wczoraj bylam na imieninach. Co za bzdety ludzie płota po alkoholu. A Btw ile go w sobie mieszczą [emoji12]Załamka. Od 22 do 23 co chwile dawałam kuksańca mężowi do wyjścia. Biedak nic nie rozumiał Wiec zamówiłam taksę i go zaprosiłam do domu.

Dzisiaj dzień poza domem - byliśmy na gęsinie[emoji847]

Co do bóli to mnie tez coś boli - mam wrażenie ze kości w okolicy krocza. Dziwne uczucie.

We wtorek mam nadzieje ze podejrze malucha. Rutynowa kontrola.

Co do alku Piwko Bawaria jest pyszne. Nie pije boje się cukru. W poprzedniej ciąży piłam od czasu do czasu [emoji1531]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wiec udanych wizyt życzę wszystkim [emoji4] Gosiu jeśli można wiedzieć co się dzieje ze musisz w domku siedzieć? Bo chyba mnie tu jeszcze nie było i nie jestem w temacie

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Krwawilam, pojechałam do szpitala i okazało się, że mam łożysko przodujące. Już trochę się podniosło więc nie leżę plackiem a już trochę siedzę, zwiedzam mieszkanie itp ;) ale czekam na zielone światło by wychodzić z domu chociaż na krótki spacer.
Mam mega ochotę na bigos...

3jgxskjosc311c31.png

Do góry