reklama
Dzieki kobitki za odpowiedzi. Jak mieszkalam w PL to moj okulista zawsze powtarzal, ze przy mojej wadzie wzroku (i cisnieniu w oczach) powinnam miec tylko cesarke. Tutaj w UK maja to jednak w nosie, cesarka dla nich to ostatnia mozliwa opcja przy porodzie [emoji52] Musze skonsultowac sie z jakims specjalista, bo kobitka z mojego szpitala nawet jak wspominalam o ryzyku odklejenia siatkowki stwierdzila, ze w UK to nie jest wskazanie do cesarki [emoji33]
Jak juz tak lece z pytaniami, to mam kolejne [emoji23] Farbujecie wlosy (rozjasnianie)? Czekacie do 2-go trymestru, by farbowac? Ja juz mam 15 tydz i nie moge patrzec na moje odrosty [emoji23]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Jak juz tak lece z pytaniami, to mam kolejne [emoji23] Farbujecie wlosy (rozjasnianie)? Czekacie do 2-go trymestru, by farbowac? Ja juz mam 15 tydz i nie moge patrzec na moje odrosty [emoji23]
nknatalia
Fanka BB :)
Farbowałam na początku września. Fryzjerka mnie uspokoiła że farby których używa nie wchłaniają się do organizmu ewentualnie co może nie wyjść to kolor bo pigmentacja jest inna i faktycznie blond nie rozjaśnił się tak jak zawsze taki żółtawo pomarańczowy na odrostach wyszedł dlatego kilka pasemek rozjaśnia zen pomiędzy strzeliła i jest ok. Dodam że od kilku miesięcy miała ten kolor robiony.Dzieki kobitki za odpowiedzi. Jak mieszkalam w PL to moj okulista zawsze powtarzal, ze przy mojej wadzie wzroku (i cisnieniu w oczach) powinnam miec tylko cesarke. Tutaj w UK maja to jednak w nosie, cesarka dla nich to ostatnia mozliwa opcja przy porodzie [emoji52] Musze skonsultowac sie z jakims specjalista, bo kobitka z mojego szpitala nawet jak wspominalam o ryzyku odklejenia siatkowki stwierdzila, ze w UK to nie jest wskazanie do cesarki [emoji33]
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Malineczkaa94
Aktywna w BB
Ja tez alkoholu nie toleruje, ale no 330ml Lecha z zawartością do 0.5% myślę ze nie jest zbrodnia Wszyscy wkoło pili, skosztowalam i juz mi nie potrzeba więcej
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama