Ja już po prenatalnych - wszystko ok, dzidzia zdrowa, być może będzie dziewczynka Lekarz był super fajny, w czw idę jeszcze do genetyka poznać wynik testu Pappa Zdjęcia nie wstawię bo za duży plik mi wychodzi, wstawiłam na fb
reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Zazdroszczę hehe ja od mojej nie odbierałam bo zawsze dzwonila 5razy i wkurzylam się i nie odbieram... I przestała ale w domu zas nadrabia...nie lubie osob ktore pisza dzwonią czy cos tylko jak cos chcą... Nawet nie zapytaja się jak się czujesz czy cos
Katherine zs
Ja ogólnie nie narzekam, ale to jest chyba wynik odcięcia pepowiny za młodu, kiedy musiała pracować za granicą, dzieci były małe. Ma zdrowe podejście do mnie, ale chyba kluczem jest mieszkanie osobno. Spotykamy się od czasu do czasu, nie wtrąca się do bałaganu, bo go nie widzi Jak jest, to wnuka chętnie pilnuje... Moja mama zięcia też lubi, jemu nic nie powie, już prędzej mi. Taki plus mieszkania daleko, a minus jest taki, że nie ma mi kto dziecka zawieźć czy odebrać że szkoły, ewentualnie rzucić na niego okiem.
Jetkaa
Wiesz u mnie balaganu nie ma ale zawsze do czegos sie przyczepi... A z malym jak ma siedziec to nie za dlugo nie za bardzo czy cos.. Moja mama tez go lubi i sie nie wtrąca .. Ehh.Ja ogólnie nie narzekam, ale to jest chyba wynik odcięcia pepowiny za młodu, kiedy musiała pracować za granicą, dzieci były małe. Ma zdrowe podejście do mnie, ale chyba kluczem jest mieszkanie osobno. Spotykamy się od czasu do czasu, nie wtrąca się do bałaganu, bo go nie widzi Jak jest, to wnuka chętnie pilnuje... Moja mama zięcia też lubi, jemu nic nie powie, już prędzej mi. Taki plus mieszkania daleko, a minus jest taki, że nie ma mi kto dziecka zawieźć czy odebrać że szkoły, ewentualnie rzucić na niego okiem.
Katherine zs
Ciekawe czy jej teściowa też była taka uperdliwaWiesz u mnie balaganu nie ma ale zawsze do czegos sie przyczepi... A z malym jak ma siedziec to nie za dlugo nie za bardzo czy cos.. Moja mama tez go lubi i sie nie wtrąca .. Ehh.
Jetkaa
Nie ma z nia kontaktu szczesciara hehe ale powiem Ci ze znam ja ponad 4lata i byla nad opiekuncza ale po menopauzie stala sie taka upierdliwa i wogole..Ciekawe czy jej teściowa też była taka uperdliwa
Katherine zs
Nie chciałabym stać się kiedyś taka teściowąNie ma z nia kontaktu szczesciara hehe ale powiem Ci ze znam ja ponad 4lata i byla nad opiekuncza ale po menopauzie stala sie taka upierdliwa i wogole..
reklama