reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
ja dzisiaj mialam na obiad udka z kurczaka po baskijsku, jakos srednio mi smakowaly....
teraz usmazylam filety z kurczaka bo mlody zazyczyl sobie tortille na kolacje :)
pisalyscie o ladach orzechowych z maca, jak zobaczylam je na reklamie to mi sie ich odechcialo - bardzo dziwne zjawisko, bo przed 14 tygodniami bylam slodyczozerca ;)

Ja wczoraj na kolacje jadłam galart od babci. A chwile potem kanapkę z dżemem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja właśnie wsunęłam miskę rosołu i po 10 min zwymiotowałam [emoji15] pierwszy raz mi się to zdażyło [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mnie tak boli glowa ze nie jestem w stanie zjeść zazylam paracetamol ale sie zdenerwowalam i jeszcze gorzej mnie glowa boli..eh gdyby moja tesciowa byla jak moja mama...:\ znowu strace wczesniej pokarm przez nią jak urodze dziecko

Też wolę sałatki niż mięso, ale rukola coś mi nie podchodzi.
Mnie tak boli glowa ze nie jestem w stanie zjeść zazylam paracetamol ale sie zdenerwowalam i jeszcze gorzej mnie glowa boli..eh gdyby moja tesciowa byla jak moja mama...:\ znowu strace wczesniej pokarm przez nią jak urodze dziecko
Czyli taka teściowa jak z opowiadań?

Też wolę sałatki niż mięso, ale rukola coś mi nie podchodzi.

Czyli taka teściowa jak z opowiadań?
Dokładnie goralka... Robie wszystko i tak zlw bo ona jest najlepsza zle sie czuje dzis glowa boli strasznie nie umylam talerza wielkie hallo... Coraz gorzej sie przy niej czuje... Psychicznie.. Po za swoim nosem nie widzi nic...nie mam juz pomyslu na nia.. Chciala bym zeby sie nie wtracala i tyle nic więcej

reklama
Dokładnie goralka... Robie wszystko i tak zlw bo ona jest najlepsza zle sie czuje dzis glowa boli strasznie nie umylam talerza wielkie hallo... Coraz gorzej sie przy niej czuje... Psychicznie.. Po za swoim nosem nie widzi nic...nie mam juz pomyslu na nia.. Chciala bym zeby sie nie wtracala i tyle nic więcej
Znam to skądś... Tylko moja mieszka 12 km ode mnie ale ciągle wydzwania...

Do góry