reklama
ja dzisiaj mialam na obiad udka z kurczaka po baskijsku, jakos srednio mi smakowaly....
teraz usmazylam filety z kurczaka bo mlody zazyczyl sobie tortille na kolacje
pisalyscie o ladach orzechowych z maca, jak zobaczylam je na reklamie to mi sie ich odechcialo - bardzo dziwne zjawisko, bo przed 14 tygodniami bylam slodyczozerca
teraz usmazylam filety z kurczaka bo mlody zazyczyl sobie tortille na kolacje
pisalyscie o ladach orzechowych z maca, jak zobaczylam je na reklamie to mi sie ich odechcialo - bardzo dziwne zjawisko, bo przed 14 tygodniami bylam slodyczozerca
Katherine zs
Fanka BB :)
Też wolę sałatki niż mięso, ale rukola coś mi nie podchodzi.
Czyli taka teściowa jak z opowiadań?Mnie tak boli glowa ze nie jestem w stanie zjeść zazylam paracetamol ale sie zdenerwowalam i jeszcze gorzej mnie glowa boli..eh gdyby moja tesciowa byla jak moja mama...:\ znowu strace wczesniej pokarm przez nią jak urodze dziecko
Jetkaa
Dokładnie goralka... Robie wszystko i tak zlw bo ona jest najlepsza zle sie czuje dzis glowa boli strasznie nie umylam talerza wielkie hallo... Coraz gorzej sie przy niej czuje... Psychicznie.. Po za swoim nosem nie widzi nic...nie mam juz pomyslu na nia.. Chciala bym zeby sie nie wtracala i tyle nic więcejTeż wolę sałatki niż mięso, ale rukola coś mi nie podchodzi.
Czyli taka teściowa jak z opowiadań?
reklama
klaslaw1987
Znam to skądś... Tylko moja mieszka 12 km ode mnie ale ciągle wydzwania...Dokładnie goralka... Robie wszystko i tak zlw bo ona jest najlepsza zle sie czuje dzis glowa boli strasznie nie umylam talerza wielkie hallo... Coraz gorzej sie przy niej czuje... Psychicznie.. Po za swoim nosem nie widzi nic...nie mam juz pomyslu na nia.. Chciala bym zeby sie nie wtracala i tyle nic więcej