reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Co ? Dziewczyno weź się ogarnij tez o coś mogę zapytać.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku, jak tu sie agresywnie robi [emoji26]
"dziewczyno wez sie ogarnij" [emoji15]

Po prostu napisalam, że cos mnie boli, po czym dostaje odpowiedz o cyt. "bolacym dupsku", odebralam to jako Odpowiedź dla mnie w kontekście, ze jakąś bzdurą się zajmuje. "Dziewczyno" gdybys 9 lat walczyla o dziecko, przejmowala bys sie właśnie wszystkim co niepokojące.
Dzięki za odpowiedzi. Mój mąż sie śmiał, że to może od sprzęgła jak stoje w korkach [emoji2] wracając z pracy [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku, jak tu sie agresywnie robi [emoji26]
"dziewczyno wez sie ogarnij" [emoji15]

Po prostu napisalam, że cos mnie boli, po czym dostaje odpowiedz o cyt. "bolacym dupsku", odebralam to jako Odpowiedź dla mnie w kontekście, ze jakąś bzdurą się zajmuje. "Dziewczyno" gdybys 9 lat walczyla o dziecko, przejmowala bys sie właśnie wszystkim co niepokojące.
Dzięki za odpowiedzi. Mój mąż sie śmiał, że to może od sprzęgła jak stoje w korkach [emoji2] wracając z pracy [emoji4]

Po prostu może nie jestem przewrazliwiona na swoim punkcie i nie nazywam swoich 4 liter "pupeczka "albo "dupcia " a po prostu dupskiem. .. trochę dystansu do siebie z rana

Po prostu może nie jestem przewrazliwiona na swoim punkcie i nie nazywam swoich 4 liter "pupeczka "albo "dupcia " a po prostu dupskiem. .. trochę dystansu do siebie z rana

I nie napisałam tego o twoich 4 liter ach a o moich wiec kompletnie nie rozumie hasła ze jestem ironiczna.

Dzien dobry :)
Jak sie dzis czujecie? Widze ze hormony nie tylko u mnie buzuja :) widzialam ze pojawily sie lipcowe mamy 2018 :) ale ten czas leci :) :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzien dobry :)
Jak sie dzis czujecie? Widze ze hormony nie tylko u mnie buzuja :) widzialam ze pojawily sie lipcowe mamy 2018 :) ale ten czas leci :) :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ooo to już ,kurcze ale leci czas faktycznie. ..juz nie jesteśmy takie młode ze stażem ciąża owym haha :)

I nie napisałam tego o twoich 4 liter ach a o moich wiec kompletnie nie rozumie hasła ze jestem ironiczna.

Ojej, ja ironie zrozumialam na zasadzie :
"boli mnie ręka - kogoś też boli?
- A mnie jak bolał ząb to wyrwalam".
Po prostu akurat odebralam Twoją odpowiedź (nie sadzilam ze mowisz o faktycznym bólu) na zasadzie, że "czym Ty sie przejmujesz kobieto, mnie boli dupa i żyje a Ty gadasz o jakichś pachwinach". Nieważne. Miłego dnia!
Bez sensu ta dyskusja,bo chyba i tak nie rozumiesz co chcę powiedzieć [emoji16] ciężko wytłumaczyć pisząc [emoji41]

Ojej, ja ironie zrozumialam na zasadzie :
"boli mnie ręka - kogoś też boli?
- A mnie jak bolał ząb to wyrwalam".
Po prostu akurat odebralam Twoją odpowiedź (nie sadzilam ze mowisz o faktycznym bólu) na zasadzie, że "czym Ty sie przejmujesz kobieto, mnie boli dupa i żyje a Ty gadasz o jakichś pachwinach". Nieważne. Miłego dnia!
Bez sensu ta dyskusja,bo chyba i tak nie rozumiesz co chcę powiedzieć [emoji16] ciężko wytłumaczyć pisząc [emoji41]

No to masz rację , nie pisz .wzajemnie

Czesc dziewczyny ja przed gabinetem u ginekologa czekam:) mdli mnie strasznie ale na sama mysl ze miala bym wymiotować do wc szpitalnego gdzie czuc na metry szczochy od razu mam wszystko w gardle ! Bleeeee! Mam nadzieje ze wytrzymam ...

reklama
Do góry