klaudyna27
Zaciekawiona BB
Ciekawe, że tak dopiero teraz... przedtem nic się nie działo ;/Mozliwe
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawe, że tak dopiero teraz... przedtem nic się nie działo ;/Mozliwe
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku, jak tu sie agresywnie robi [emoji26]Co ? Dziewczyno weź się ogarnij tez o coś mogę zapytać.
Po prostu może nie jestem przewrazliwiona na swoim punkcie i nie nazywam swoich 4 liter "pupeczka "albo "dupcia " a po prostu dupskiem. .. trochę dystansu do siebie z ranaJejku, jak tu sie agresywnie robi [emoji26]
"dziewczyno wez sie ogarnij" [emoji15]
Po prostu napisalam, że cos mnie boli, po czym dostaje odpowiedz o cyt. "bolacym dupsku", odebralam to jako Odpowiedź dla mnie w kontekście, ze jakąś bzdurą się zajmuje. "Dziewczyno" gdybys 9 lat walczyla o dziecko, przejmowala bys sie właśnie wszystkim co niepokojące.
Dzięki za odpowiedzi. Mój mąż sie śmiał, że to może od sprzęgła jak stoje w korkach [emoji2] wracając z pracy [emoji4]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
I nie napisałam tego o twoich 4 liter ach a o moich wiec kompletnie nie rozumie hasła ze jestem ironiczna.Po prostu może nie jestem przewrazliwiona na swoim punkcie i nie nazywam swoich 4 liter "pupeczka "albo "dupcia " a po prostu dupskiem. .. trochę dystansu do siebie z rana
Ooo to już ,kurcze ale leci czas faktycznie. ..juz nie jesteśmy takie młode ze stażem ciąża owym hahaDzien dobry
Jak sie dzis czujecie? Widze ze hormony nie tylko u mnie buzuja widzialam ze pojawily sie lipcowe mamy 2018 ale ten czas leci
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ojej, ja ironie zrozumialam na zasadzie :I nie napisałam tego o twoich 4 liter ach a o moich wiec kompletnie nie rozumie hasła ze jestem ironiczna.
No to masz rację , nie pisz .wzajemnieOjej, ja ironie zrozumialam na zasadzie :
"boli mnie ręka - kogoś też boli?
- A mnie jak bolał ząb to wyrwalam".
Po prostu akurat odebralam Twoją odpowiedź (nie sadzilam ze mowisz o faktycznym bólu) na zasadzie, że "czym Ty sie przejmujesz kobieto, mnie boli dupa i żyje a Ty gadasz o jakichś pachwinach". Nieważne. Miłego dnia!
Bez sensu ta dyskusja,bo chyba i tak nie rozumiesz co chcę powiedzieć [emoji16] ciężko wytłumaczyć pisząc [emoji41]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom