Kiedys mialam ale bardzo dawno temuto nie ciekawie:\ mialas już kiedys anemie?
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedys mialam ale bardzo dawno temuto nie ciekawie:\ mialas już kiedys anemie?
Ja nawet nie wiem jak anemie sie leczy:\ wiem jedno napewno dobra dietamoja mama miala anemie zawsze nawet w ciazy miala przetaczana krew:\ oprucz witamin dobra dietaKiedys mialam ale bardzo dawno temu
Bede musiala brac zelazo no i dietaJa nawet nie wiem jak anemie sie leczy:\ wiem jedno napewno dobra dietamoja mama miala anemie zawsze nawet w ciazy miala przetaczana krew:\ oprucz witamin dobra dieta
Postaram sie ale ciezko jak w zoladku mi sie nic nie trzymaW zeszlej ciazy dzieki diecie uniknelam brania zelaza
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Postaram sie ale ciezko jak w zoladku mi sie nic nie trzyma
Musimy dac rade jak nie my to kto haha nie ma co sie zamartwiac trzeba dbac o siebie i dziecko bedzie dobrzeMoze jakos dasz rade ja tez muslalam ze tsh wyjdzie zle bo wymiotuje.. Ale jakos szybko się wchlanialy te leki