reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny :) Ja dopiero po śniadanku :p Zawsze tyle naskrobiecie od rana, że potem mam co czytać jak jem ;)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

@linka_85 nie martw się, jak to jest taki lekki ból ;) Mnie ostatnio na zmianę boli biodro albo lędźwia, ale mój mąż zajmuje się takimi rzeczami na co dzień, więc potrafi mi pomóc doraźnie :)

Myślę, że czasem mamy prawo coś źle zrozumieć, ale grunt, żeby to sobie umieć kulturalnie wyjaśnić ;)

Ja mojego męża poznałam jak miałam 19 lat...Bardzo szybko, jest starszy 4 lata - po ślubie jesteśmy 5lat :) W sumie znamy się 11 - czasem myślę, że fajnie byłoby go poznać parę lat później ;) Ale dobrze trafiłam, więc nie chciałabym innego :p

Postaram sie ale ciezko jak w zoladku mi sie nic nie trzyma

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

No tak, ja nie wymiotowalam:( to tabletki tez sie moga kiepsko utrzymywac.
W kazdym razie polecam peczek pietruszki w koktajlu z owocami bogatymi w wit c;) ja jadlam jeszcze namietnie podsmazone na oliwie tofu z pomidorami i malosolnymi [emoji39]

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

reklama
Do góry