reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny :) Ja dopiero po śniadanku :p Zawsze tyle naskrobiecie od rana, że potem mam co czytać jak jem ;)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

@linka_85 nie martw się, jak to jest taki lekki ból ;) Mnie ostatnio na zmianę boli biodro albo lędźwia, ale mój mąż zajmuje się takimi rzeczami na co dzień, więc potrafi mi pomóc doraźnie :)

Myślę, że czasem mamy prawo coś źle zrozumieć, ale grunt, żeby to sobie umieć kulturalnie wyjaśnić ;)

Ja mojego męża poznałam jak miałam 19 lat...Bardzo szybko, jest starszy 4 lata - po ślubie jesteśmy 5lat :) W sumie znamy się 11 - czasem myślę, że fajnie byłoby go poznać parę lat później ;) Ale dobrze trafiłam, więc nie chciałabym innego :p

Postaram sie ale ciezko jak w zoladku mi sie nic nie trzyma

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

No tak, ja nie wymiotowalam:( to tabletki tez sie moga kiepsko utrzymywac.
W kazdym razie polecam peczek pietruszki w koktajlu z owocami bogatymi w wit c;) ja jadlam jeszcze namietnie podsmazone na oliwie tofu z pomidorami i malosolnymi [emoji39]

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

reklama
Do góry