Gosika88
Fanka BB :)
Hehe ale się uśmiałam z tego klocka [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe ale się uśmiałam z tego klocka [emoji14]
O.918tsh. Ft41.4więc wynik super. Ale nadal mam brac letrox 125mg.To super, że tsh w normie, a jaki wynik? Ja miałam ostatnio 1,40, ale ja to jestem na lekach.
Biedny piesio oby jednak udał się mu pomoc [emoji110]️ ja to kocham psiaki bardzo, mamy sunie schroniskową już 12 lat z nami [emoji173]️[emoji190]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hehe on nazywa sie master ma pol roku.. a tyfus to powazna psia choroba...A w jakim wieku jest Tyfus? Swoją drogą te ceny leczenia są kosmiczne... ale czego się nie robi dla wiernego towarzysza życia?
O Boże taki malutki? ;( BiedactwoHehe on nazywa sie master ma pol roku.. a tyfus to powazna psia choroba...
Dziękuję jutro bede pisac co z moim dzidziusiem i psemA ja myślałam, że Tyfus to imię ale głupol ze mnie [emoji38]
Piękny psiaczek, trzymam zatem kciuki aby się udało wyzdrowieć [emoji110]️