reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Moje tsh jest baardzo dobre:) ale jezdze caly dzien bo mojej mamy pies (bokser) jest ciezko chory jechalam 100km po surowice dla niego mama zalamana 500zl poszlo ale go kocha:l i tak nie pewne czy przeżyje jutro po ginekologowi to samo.. Bede jeździć z nim po weterynarzach

reklama
Ja nie strasze absolutnie... Pisze jak jest.... Aleeee mialam niedawno klocka w podbrzuszu więc to chyba dobry znak że wszystko jest ok.,.. to czekanie na usg wrrrrrr.... Cały tydzień .

Dzisiaj miałam zachciankę na obiad na krokiety...a syn chciał rosół więc poszlismy na kompromis i zrobiłam o 12 rosół a o 16 krokiety z pieczarkami i z serem ... Dzieciaki zadowolone bo miały przy okazji naleśniki [emoji14]

A to moja kolacja
1508957818-0f3eb24c35f7a168-aaaaaa.jpeg

Ja 13go Wiec łącze się w bólu :) ale szybko zleci.
Strasznie nas tutaj dużo i jeszcze ciężko mi wszystkie spamiętać, ale się staram :)
Klaudia to u Was chyba bardzo duża różnica wieku No nie? Ale najważniejsze, że jesteś szczęśliwa [emoji173]️
Gorzatta na zdjęciu Twój syn też bardzo podobny do Ciebie i widać, że przystojniak z niego!
Jeśli chodzi o facetów to ja nie mogę narzekać a i kwiaty bez okazji przeniesie choć w sumie one nie robią na mnie większego wrażenia, jakoś tak mam. Ostatnio przyniósł bukiet pięknych słoneczników akurat fajnie bo je najbardziej lubię.
U mnie dziś były naleśniki z twarogiem. Ale jak zwykle jak już coś zrobię to ochota na zjedzenie mija...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U nas różnica wieku to 17 lat. Ale jestem mega szczęśliwa [emoji173]

Ja nie strasze absolutnie... Pisze jak jest.... Aleeee mialam niedawno klocka w podbrzuszu więc to chyba dobry znak że wszystko jest ok.,.. to czekanie na usg wrrrrrr.... Cały tydzień .

Dzisiaj miałam zachciankę na obiad na krokiety...a syn chciał rosół więc poszlismy na kompromis i zrobiłam o 12 rosół a o 16 krokiety z pieczarkami i z serem ... Dzieciaki zadowolone bo miały przy okazji naleśniki [emoji14]

Jakiego klocka ;D?

3jgxskjosc311c31.png

Moje tsh jest baardzo dobre:) ale jezdze caly dzien bo mojej mamy pies (bokser) jest ciezko chory jechalam 100km po surowice dla niego mama zalamana 500zl poszlo ale go kocha:l i tak nie pewne czy przeżyje jutro po ginekologowi to samo.. Bede jeździć z nim po weterynarzach
Pies to naprawdę jak członek rodziny. Wiem to po naszym chociaż jest z nami od czerwca.

Przede mną jeszcze 13 dni do wizyty i 14 do prenatalnego... A malucha nie widziałam od 5 pazdziernika...

Ja 13go Wiec łącze się w bólu :) ale szybko zleci.
Strasznie nas tutaj dużo i jeszcze ciężko mi wszystkie spamiętać, ale się staram :)
Klaudia to u Was chyba bardzo duża różnica wieku No nie? Ale najważniejsze, że jesteś szczęśliwa [emoji173]️
Gorzatta na zdjęciu Twój syn też bardzo podobny do Ciebie i widać, że przystojniak z niego!
Jeśli chodzi o facetów to ja nie mogę narzekać a i kwiaty bez okazji przeniesie choć w sumie one nie robią na mnie większego wrażenia, jakoś tak mam. Ostatnio przyniósł bukiet pięknych słoneczników akurat fajnie bo je najbardziej lubię.
U mnie dziś były naleśniki z twarogiem. Ale jak zwykle jak już coś zrobię to ochota na zjedzenie mija...

Dziekuje moj przystojniak kochany :)

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To super, że tsh w normie, a jaki wynik? Ja miałam ostatnio 1,40, ale ja to jestem na lekach.
Biedny piesio oby jednak udał się mu pomoc [emoji110]️ ja to kocham psiaki bardzo, mamy sunie schroniskową już 12 lat z nami [emoji173]️[emoji190]

Do góry