reklama
klaslaw1987
Fanka BB :)
szczesliwa66
Hej dziewczyny ja tez malo co pisze ale czytam co tam porabiacie. Caly dzien tylko jem i leze i na wieczor nie moge sie ruszyc. Zycze wszystkim udanych wizyt a co do mezow to moj jest kochany i nie zamienilabym go na zadnego innego
Ja spalam do 18 czuje sie kiepsko nic mi sie nie chce.no chyba ze knedli bo juz dawno za mna chodza mmmmm moze jutro
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Też spałam do 18...Ech potem w nocy nie mogę spać - błędne koło Knedle były dobre, ale teraz je czuję na żołądku...
Też spałam do 18...Ech potem w nocy nie mogę spać - błędne koło Knedle były dobre, ale teraz je czuję na żołądku...
Ja tez spałam. Pogoda chyba nas usypia. Wstałam o 17.30 [emoji846]co ja w nocy będę robić ? [emoji55]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
MalinowaMarta
Ja mam meza w domu zwykle tylko 3 dni w tygodniu, wiec nawet jak mnie drazni, to staram sie trzymac hormony na wodzy
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ale masz śliczne zdjęcie profilowe i synek jak podobny do Ciebie. Jak ma na imię j w jakim jest teraz wieku?
tysia123
Ale masz śliczne zdjęcie profilowe i synek jak podobny do Ciebie. Jak ma na imię j w jakim jest teraz wieku?
KasiaRo ma coreczke
reklama
MalinowaMarta
Ja 13go Wiec łącze się w bólu ale szybko zleci.
Strasznie nas tutaj dużo i jeszcze ciężko mi wszystkie spamiętać, ale się staram
Klaudia to u Was chyba bardzo duża różnica wieku No nie? Ale najważniejsze, że jesteś szczęśliwa [emoji173]️
Gorzatta na zdjęciu Twój syn też bardzo podobny do Ciebie i widać, że przystojniak z niego!
Jeśli chodzi o facetów to ja nie mogę narzekać a i kwiaty bez okazji przeniesie choć w sumie one nie robią na mnie większego wrażenia, jakoś tak mam. Ostatnio przyniósł bukiet pięknych słoneczników akurat fajnie bo je najbardziej lubię.
U mnie dziś były naleśniki z twarogiem. Ale jak zwykle jak już coś zrobię to ochota na zjedzenie mija...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Strasznie nas tutaj dużo i jeszcze ciężko mi wszystkie spamiętać, ale się staram
Klaudia to u Was chyba bardzo duża różnica wieku No nie? Ale najważniejsze, że jesteś szczęśliwa [emoji173]️
Gorzatta na zdjęciu Twój syn też bardzo podobny do Ciebie i widać, że przystojniak z niego!
Jeśli chodzi o facetów to ja nie mogę narzekać a i kwiaty bez okazji przeniesie choć w sumie one nie robią na mnie większego wrażenia, jakoś tak mam. Ostatnio przyniósł bukiet pięknych słoneczników akurat fajnie bo je najbardziej lubię.
U mnie dziś były naleśniki z twarogiem. Ale jak zwykle jak już coś zrobię to ochota na zjedzenie mija...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom