reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry.
Ja dziś kolejny dzień odpoczynku.
Aczkolwiek mamusia mojego faceta potrafi skutecznie zepsuć humor nawet na urlopie...
A wszystko dzięki naszej agentce która uwielbia skarżyć się na nas gdy tylko powiemy jej ciociom ze coś robi źle i znów najgorsza jest Klaudia i jej najstarsza siostra. Postanowiłam nie psuć sobie humoru i rozwiązać sprawę zaraz po urlopie czyli w niedziele [emoji4]
Będą iskry szły [emoji4]
No ale cóż. Dziś jeszcze jedna imprezka przed nami a jutro ok 12 wyruszamy w stronę domku...
Krótko ale intensywnie bo nie mamy czasu się nudzić [emoji4]
Wczoraj zaczęłam 11 tydzień i juz nie mogę się doczekać żeby zobaczyć w końcu maluszka który będzie juz spory na pewno [emoji4] ale strach jest czy aby na pewno wszystko jest dobrze...

reklama
@LilithGoth32 z ciekawości zapytam, czy czekasz na wizytę u dr Molędy? :)

@Kasiales cóż, chyba nikt z nas nie lubi gdy się źle o nas opowiada. A dzieci zawsze wolą być chwalone :), więc skoro Wy naskarżyliście na nią, ona w obronie- na Was. Logiczne ;).

@LilithGoth32 z ciekawości zapytam, czy czekasz na wizytę u dr Molędy? :)

@Kasiales cóż, chyba nikt z nas nie lubi gdy się źle o nas opowiada. A dzieci zawsze wolą być chwalone :), więc skoro Wy naskarżyliście na nią, ona w obronie na Was. Logiczne ;).
Tak właśnie u dr Molędy. Już dwa tyg czekam na tel...wczoraj jak byłam w Policach osobiście byłam zapytać kiedy będzie ta wizyta to powiedzieli czekać na tel.

@LilithGoth32 oj, to faktycznie długo :(. Mi się wyjątkowo udało, bo akurat zwolnił się termin i czekałam tylko 2 dni. Czasem mam więcej szczęścia jak rozumu. Mam maila do dr, może chcesz?

A cena krzywej to cena glukozy x 3.

Ja mam glukoze jakos inaczej podana 5,15 mmol/l
Obok sa podane normy
Prawidłowa glikemia na czczo 3,9 - 5,5
Czy sa jakies specjalne wytyczne w ciazy? Bo nie rozumiem za bardzo czemu lekarz mowil zebym zrobila ta krzywa skoro mieszcze sie w widelkach.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam glukoze jakos inaczej podana 5,15 mmol/l
Obok sa podane normy
Prawidłowa glikemia na czczo 3,9 - 5,5
Czy sa jakies specjalne wytyczne w ciazy? Bo nie rozumiem za bardzo czemu lekarz mowil zebym zrobila ta krzywa skoro mieszcze sie w widelkach.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Poczytaj sobie tu:

http://szpital.szpitalzelazna.pl/userfiles/file/rozne/cukrzyca.pdf

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

Do góry