reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja mam tez dosc taki brzuszek:)
3jgxhqvk0aa9pnee.png

reklama
Widac wypiety brzuszek specjalnie a ciazowy:) ja mam pileczke od pepka w dol:) nawet wciagnac sie go nie da:) tak specyficznie nie da się wypchnac brzuszka:)

To tak jak u mnie,mam wrażenie że jestem duuużo w tyle,termin na 26.05

Piękny termin akurat w dzień mamy [emoji173]️ ale byś miała prezent. Ja synka urodziłam dzień przed dniem taty a teraz termin mam na dzień przed dniem mamy. Ale podobno tylko 1% rodzi się w dokładnej dacie terminu [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dostałam skierowanie do szpitala. Jadę dziś wieczorem. Mocz brzydki, coś tam jeszcze brzydkie. Gin starał się mnie pocieszyć ale chyba mu się nie udało. Będzie tam jutro on i jeszcze mój gin prywatny. Nienawidzę takich sytuacji.

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Gosika ojej :(
Plus taki, ze będziesz pod dobra opieka i dokładnie Cię przebadają. Na ile możesz staraj się być dzielna! My trzymamy kciuki i czekamy na wieści [emoji8][emoji110]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry