reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny. Jestem po prenatalnym. Kurczak nie chciał drgnac skakałam obracałam się zeby tylko odwrócił się w nasza stronę i nic! Uparciuch!!! A podobno była szansa zobaczyć czy to chłopczyk czy dziewczynka. Mam wyniki podobni dobre ale i tak może któraś z was orientuje się czy są bardzo dobre czy na granicy. ..
otóż trisomia 21-1:1914, trisomia 18- 1:13693, trisomia 13- < 1:20000. Wszystkie wartości to „ryzyko skorygowane” to nie wiem, chyba te powinno się brać pod uwagę. Inna opcja to „ryzyko podstawowe”.
I do 21:30 praca :(( padam już ... marze o l4 ale jeszcze mi szkoda skoro jakoś ciągnę te prace. Czekam z ciekawością na koleżankę która dziś tez ma Prenatalne :) może będzie wiedzieć więcej ode mnie ;) pozdrawiam Was

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bardzo bezpieczne ryzyko, ogromne szanse bliskie pewności, że będzie wszystko dobrze

Locja mam podobne odczucia bo u mnie dopiero 9 tydzień i termin na 25 maja.
A brzuszki już Wam widać dziewczyny?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie bez ciąży jak w ciąży, bo mam niestety lekką otyłość brzuszną, jak dojdzie wzdęcie to jak 7mc hehe w pierwszej długo nie było widać. I w sumie mały był do końca, po porodzie dzień wcale go nie było widać

Jak patrzę na Wasze suwaczki to wydaje mi się, że Wy jesteście już lata świetlne przede mną...
a ten sam miesiąc porodu.
bo maj jest długi ;)
Locja mam podobne odczucia bo u mnie dopiero 9 tydzień i termin na 25 maja.
A brzuszki już Wam widać dziewczyny?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
u niektórych już widać :)
u mnie jeszcze nie moim zdaniem, choć porzuciłam już rurki i chodzę w boyfriendach, bo tak mi wygodniej ;)

Ja to już mam brzuch od 2 miesiąca :(( i wcale nie wyglada na ciążowy ;) za wcześnie zaczął rosnąć pomimo ze podobno przy pierwszej ciąży później się pojawia. Nosze często już legginsy ciążowe dużo luzu jest ale przynajmniej nie gniota mnie jak moje spodnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

reklama
Ja jak leze to mam takie duze uwypuklenie zaraz pod pepkiem. A w ciagu dnia wygladam na 5 misiac ciazy mam straszny brzuch juz teraz taki duzy a co bedzie dalej

Do góry