szczesliwa66
Fanka BB :)
To moje 1,7 a w ktorym tygodniu mialas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo bezpieczne ryzyko, ogromne szanse bliskie pewności, że będzie wszystko dobrzeHej dziewczyny. Jestem po prenatalnym. Kurczak nie chciał drgnac skakałam obracałam się zeby tylko odwrócił się w nasza stronę i nic! Uparciuch!!! A podobno była szansa zobaczyć czy to chłopczyk czy dziewczynka. Mam wyniki podobni dobre ale i tak może któraś z was orientuje się czy są bardzo dobre czy na granicy. ..
otóż trisomia 21-1:1914, trisomia 18- 1:13693, trisomia 13- < 1:20000. Wszystkie wartości to „ryzyko skorygowane” to nie wiem, chyba te powinno się brać pod uwagę. Inna opcja to „ryzyko podstawowe”.
I do 21:30 praca ( padam już ... marze o l4 ale jeszcze mi szkoda skoro jakoś ciągnę te prace. Czekam z ciekawością na koleżankę która dziś tez ma Prenatalne może będzie wiedzieć więcej ode mnie pozdrawiam Was
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
U mnie bez ciąży jak w ciąży, bo mam niestety lekką otyłość brzuszną, jak dojdzie wzdęcie to jak 7mc hehe w pierwszej długo nie było widać. I w sumie mały był do końca, po porodzie dzień wcale go nie było widaćLocja mam podobne odczucia bo u mnie dopiero 9 tydzień i termin na 25 maja.
A brzuszki już Wam widać dziewczyny?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
bo maj jest długiJak patrzę na Wasze suwaczki to wydaje mi się, że Wy jesteście już lata świetlne przede mną...
a ten sam miesiąc porodu.
u niektórych już widaćLocja mam podobne odczucia bo u mnie dopiero 9 tydzień i termin na 25 maja.
Locja mam podobne odczucia bo u mnie dopiero 9 tydzień i termin na 25 maja.