reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Kurczę jedni dziecko przez okno wyrzucają a Ci co bardzo pragną je mieć nie mogą. Co to za sprawiedliwość!!!!!!
Pati przykro mi. Tulę mocno.

reklama
Nie miałam żadnych, ale to żadnych objawów. Wszystko k-u-rwa było dobrze. Jeszcze 11dni temu byłam, słyszałam Serduszko, rozwijało się prawidłowo. A dziś oboje czuliśmy, że coś jest nie tak.... Dzieciątko miało wymiary prawidłowe jak na ten wiek dziś ale umarło...jakiś obrzęk.... Nie rozumiemy tego.... Dlaczego my...tak bardzo chcieliśmy, a kiedy się udało to taka tragedia..... :(:(:( ginekolog powiedział, że to niedawno się stało. Żadnych plamien... Nie krwawie... Nic..... Nie rozumiem... Jutro rano szpital, dostanę tabletkę i będziemy się czyścić...masakra jakaś. Jeszcze tego nie ogarniam..... Dziękuję Dziewczyny za słowa utuchy :* my jednak jesteśmy zalamani.....

Nie miałam żadnych, ale to żadnych objawów. Wszystko k-u-rwa było dobrze. Jeszcze 11dni temu byłam, słyszałam Serduszko, rozwijało się prawidłowo. A dziś oboje czuliśmy, że coś jest nie tak.... Dzieciątko miało wymiary prawidłowe jak na ten wiek dziś ale umarło...jakiś obrzęk.... Nie rozumiemy tego.... Dlaczego my...tak bardzo chcieliśmy, a kiedy się udało to taka tragedia..... :(:(:( ginekolog powiedział, że to niedawno się stało. Żadnych plamien... Nie krwawie... Nic..... Nie rozumiem... Jutro rano szpital, dostanę tabletkę i będziemy się czyścić...masakra jakaś. Jeszcze tego nie ogarniam..... Dziękuję Dziewczyny za słowa utuchy :* my jednak jesteśmy zalamani.....
Trochę będzie lepiej już po wszystkim. Mój pierwszy raz też był wywoływany plus zabieg. Jeszcze zaświeci słońce, choć teraz wydaje się Wam, że to niemożliwe.

Z moich 4 strat tylko jednej się spodziewałam, bo z dnia na dzień ustąpiły wszystkie objawy, nawet pozamaciczną była bezobjawowa. Nigdy też nie było plamień przed ani bólu. Tak naprawdę wszystko się może wydarzyć na każdym etapie :(

@p_a_t_i bardzo mi przykro... Bardzo.
Dobrze pamiętam, że miałaś wysokie TSH? Niestety to ono może być przyczyną poronienia. W zeszłym roku przeżyłam to samo z powodu wysokiego TSH. Zobaczysz, tarczycę łatwo się wyrównuje i łatwiej jest wtedy zajść w ciążę.
Trudny teraz czas przed Wami, bardzo Wam współczuję...

Ostatnia edycja:

Bardzo mi przykro kochana [emoji22]
Nie wiem jak Cię pocieszyć.
Tyle mocno

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

reklama
Dziewczyny tak mnie boli noga pod Podlaskiem że zwariuje stanąć na nią nie mogę...nigdzie się nie uderzyłam ani nic innego nie wiem od czego i czym to jest spowodowane. Ale boli strasznie

Do góry