reklama
Nyana__
Początkująca w BB
Bardzo mi przykro ;( Trzymaj się!!Poronilam
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
p_a_t_i
Zaangażowana w BB
Nie miałam żadnych, ale to żadnych objawów. Wszystko k-u-rwa było dobrze. Jeszcze 11dni temu byłam, słyszałam Serduszko, rozwijało się prawidłowo. A dziś oboje czuliśmy, że coś jest nie tak.... Dzieciątko miało wymiary prawidłowe jak na ten wiek dziś ale umarło...jakiś obrzęk.... Nie rozumiemy tego.... Dlaczego my...tak bardzo chcieliśmy, a kiedy się udało to taka tragedia..... ginekolog powiedział, że to niedawno się stało. Żadnych plamien... Nie krwawie... Nic..... Nie rozumiem... Jutro rano szpital, dostanę tabletkę i będziemy się czyścić...masakra jakaś. Jeszcze tego nie ogarniam..... Dziękuję Dziewczyny za słowa utuchy :* my jednak jesteśmy zalamani.....
caltha
Fanka BB :)
Trochę będzie lepiej już po wszystkim. Mój pierwszy raz też był wywoływany plus zabieg. Jeszcze zaświeci słońce, choć teraz wydaje się Wam, że to niemożliwe.Nie miałam żadnych, ale to żadnych objawów. Wszystko k-u-rwa było dobrze. Jeszcze 11dni temu byłam, słyszałam Serduszko, rozwijało się prawidłowo. A dziś oboje czuliśmy, że coś jest nie tak.... Dzieciątko miało wymiary prawidłowe jak na ten wiek dziś ale umarło...jakiś obrzęk.... Nie rozumiemy tego.... Dlaczego my...tak bardzo chcieliśmy, a kiedy się udało to taka tragedia..... ginekolog powiedział, że to niedawno się stało. Żadnych plamien... Nie krwawie... Nic..... Nie rozumiem... Jutro rano szpital, dostanę tabletkę i będziemy się czyścić...masakra jakaś. Jeszcze tego nie ogarniam..... Dziękuję Dziewczyny za słowa utuchy :* my jednak jesteśmy zalamani.....
Z moich 4 strat tylko jednej się spodziewałam, bo z dnia na dzień ustąpiły wszystkie objawy, nawet pozamaciczną była bezobjawowa. Nigdy też nie było plamień przed ani bólu. Tak naprawdę wszystko się może wydarzyć na każdym etapie
Locja
@p_a_t_i bardzo mi przykro... Bardzo.
Dobrze pamiętam, że miałaś wysokie TSH? Niestety to ono może być przyczyną poronienia. W zeszłym roku przeżyłam to samo z powodu wysokiego TSH. Zobaczysz, tarczycę łatwo się wyrównuje i łatwiej jest wtedy zajść w ciążę.
Trudny teraz czas przed Wami, bardzo Wam współczuję...
Dobrze pamiętam, że miałaś wysokie TSH? Niestety to ono może być przyczyną poronienia. W zeszłym roku przeżyłam to samo z powodu wysokiego TSH. Zobaczysz, tarczycę łatwo się wyrównuje i łatwiej jest wtedy zajść w ciążę.
Trudny teraz czas przed Wami, bardzo Wam współczuję...
Ostatnia edycja:
klaslaw1987
Nie miałam żadnych, ale to żadnych objawów. Wszystko k-u-rwa było dobrze. Jeszcze 11dni temu byłam, słyszałam Serduszko, rozwijało się prawidłowo. A dziś oboje czuliśmy, że coś jest nie tak.... Dzieciątko miało wymiary prawidłowe jak na ten wiek dziś ale umarło...jakiś obrzęk.... Nie rozumiemy tego.... Dlaczego my...tak bardzo chcieliśmy, a kiedy się udało to taka tragedia..... ginekolog powiedział, że to niedawno się stało. Żadnych plamien... Nie krwawie... Nic..... Nie rozumiem... Jutro rano szpital, dostanę tabletkę i będziemy się czyścić...masakra jakaś. Jeszcze tego nie ogarniam..... Dziękuję Dziewczyny za słowa utuchy :* my jednak jesteśmy zalamani.....
Bardzo mi przykro kochana [emoji22]
Nie wiem jak Cię pocieszyć.
Tyle mocno
wg om 18.05.2018
wg usg 24.05.2018
reklama
LilithGoth32