reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ale już zasugerowano w jakimś stopniu nieodpowiedzialność. A w ciąży najważniejszy spokój, a nie stres, że się coś nie tak zrobiło. Zwłaszcza, że w pierwszych dwóch miesiącach zarodek jest mocno chroniony.

reklama
Dziewczyny mam plamienie, brązowa krew na wkładce, że śluzem co jest jej całkiem sporo. Nie wiem czy coś się dzieje złego czy to po wczorajszym współżyciu :(

3jgxskjosc311c31.png
Brązowa krew jest ok. Kontroluj, żeby nie było dużo i czy nie boli. A jeśli się stresujesz, to skonsultuj- spokój przede wszystkim

Ja byłam wczoraj u gina po skierowanie na badania (na NFZ) i powiedział mi, że mam zrobić badania jak najszybciej, bo są nowe wytyczne i do 10 tygodnia można zrobić te badania, potem są przewidziane inne i on nie może tego zmienić.

oar8csqv7y5iy0zj.png

Nie wiem na ile to jest wiarygodne, ale wczoraj siedział z wydrukowaną nową ustawą i z niej spisywał badania które może zlecić do 10 tygodnia i tylko wtedy.

oar8csqv7y5iy0zj.png

Gosik, brazowa krew moze byc po stosunku. Poloz sie i odpocznij. Masz luteine albo dupaston? Jak plamienia nie ustapia zadzwon do lekarza.

Tak mam luteinę dzwoniłam już do gina mam przyjść w niedziele i leżeć póki co w łóżku. Stosunek mieliśmy wczoraj po południu i nic się nie dzialo, dopiero teraz :(

3jgxskjosc311c31.png

Dziewczyny mam plamienie, brązowa krew na wkładce, że śluzem co jest jej całkiem sporo. Nie wiem czy coś się dzieje złego czy to po wczorajszym współżyciu :(

3jgxskjosc311c31.png
Zadzwoń do swojego gina i powiedz, że wczoraj współżyłas, a dziś są plamienia i zobaczysz co Ci powie. Czy każe Ci jeszcze zaobserwować czy od razu przyjechać.

Nie wiem na ile to jest wiarygodne, ale wczoraj siedział z wydrukowaną nową ustawą i z niej spisywał badania które może zlecić do 10 tygodnia i tylko wtedy.

oar8csqv7y5iy0zj.png

Ja na szczęście robię prywatnie, wiec w laboratorium nie beda się czepiać skierowania [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :)

Jak tam z rana? U nas w końcu słońce po wczorajszych deszczach :)

Zjadłam wczoraj kanapkę i trochę czekolady na wieczór i całą noc cierpiałam - mam skurcze jelit i takie wiatry jak moja babcia :/ Ostatnio też tak miałam po 2 kawałkach pizzy... I od dwóch dni mam wrażenie, że nie mogę się do końca wypróżnić - nigdy nie miałam aż tak wrażliwego żołądka :(
Wy też tak macie jak zjecie coś nie do końca zdrowego? Muszę poczytać co jest dobre na zaparcia... ;)

Do góry