reklama
caltha
Fanka BB :)
Brązowa krew jest ok. Kontroluj, żeby nie było dużo i czy nie boli. A jeśli się stresujesz, to skonsultuj- spokój przede wszystkimDziewczyny mam plamienie, brązowa krew na wkładce, że śluzem co jest jej całkiem sporo. Nie wiem czy coś się dzieje złego czy to po wczorajszym współżyciu
klaslaw1987
Fanka BB :)
p_a_t_i
Zaangażowana w BB
Zadzwoń do swojego gina i powiedz, że wczoraj współżyłas, a dziś są plamienia i zobaczysz co Ci powie. Czy każe Ci jeszcze zaobserwować czy od razu przyjechać.Dziewczyny mam plamienie, brązowa krew na wkładce, że śluzem co jest jej całkiem sporo. Nie wiem czy coś się dzieje złego czy to po wczorajszym współżyciu
Nie wiem na ile to jest wiarygodne, ale wczoraj siedział z wydrukowaną nową ustawą i z niej spisywał badania które może zlecić do 10 tygodnia i tylko wtedy.
Ja na szczęście robię prywatnie, wiec w laboratorium nie beda się czepiać skierowania [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
reklama
Cześć dziewczyny
Jak tam z rana? U nas w końcu słońce po wczorajszych deszczach
Zjadłam wczoraj kanapkę i trochę czekolady na wieczór i całą noc cierpiałam - mam skurcze jelit i takie wiatry jak moja babcia :/ Ostatnio też tak miałam po 2 kawałkach pizzy... I od dwóch dni mam wrażenie, że nie mogę się do końca wypróżnić - nigdy nie miałam aż tak wrażliwego żołądka
Wy też tak macie jak zjecie coś nie do końca zdrowego? Muszę poczytać co jest dobre na zaparcia...
Jak tam z rana? U nas w końcu słońce po wczorajszych deszczach
Zjadłam wczoraj kanapkę i trochę czekolady na wieczór i całą noc cierpiałam - mam skurcze jelit i takie wiatry jak moja babcia :/ Ostatnio też tak miałam po 2 kawałkach pizzy... I od dwóch dni mam wrażenie, że nie mogę się do końca wypróżnić - nigdy nie miałam aż tak wrażliwego żołądka
Wy też tak macie jak zjecie coś nie do końca zdrowego? Muszę poczytać co jest dobre na zaparcia...