reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Rozbawiłaś mnie[emoji23][emoji23] @KOTEK, nie gniewaj się to oczywiście żarty ale przypomniała mi się twoja fotka i te szczuplutkie nóżki i pomyslałam, że faktycznie bedziesz miała cieżko..
ale ! Taki słodki ciężar to pewnie z radością bedziesz dźwigać [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
Oczywiście ze sie nie gniewam :) eee tam dam rade najwyżej wózek mnie czeka hehe zart oczywiście :) pewnie ze slodki :)

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gra
1507229787-aaaaaa.jpeg

Dwa zarodki i dwa serduszka bijące :)

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje super widok :-) :)
Czy w rodzinie już były u was bliźniaki ?

Hej dziewczyny [emoji6]ja jakość nie moge już spać mimo wolnego.. Powiedzcie mi.. jestem w 10+1 i nie robiłam jeszcze badania krwi. Wizytę mam 17.10 i chciałam żeby były zrobione przed wizyta.. mam zamiar isc w poniedziałek, tylko pytanie czy to nie za późno? Jest jakiś określony czas na te badania? Do któregoś tygodnia? Lekarz nic nie wspomniał..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji6]ja jakość nie moge już spać mimo wolnego.. Powiedzcie mi.. jestem w 10+1 i nie robiłam jeszcze badania krwi. Wizytę mam 17.10 i chciałam żeby były zrobione przed wizyta.. mam zamiar isc w poniedziałek, tylko pytanie czy to nie za późno? Jest jakiś określony czas na te badania? Do któregoś tygodnia? Lekarz nic nie wspomniał..

Wszystko jedno kiedy zrobisz, tylko nie pamiętam, ile się na wynik czeka. Bo TSH, glukoza to tego samego dnia, a przeciwciała dłużej. Ja robiłam wczoraj, wizyta we wtorek i nie wiem czy wszystko będzie

reklama

Dziwnie ze Ci nie dal :/ ja jak sie dowiedziałam o ciąży to poszłam do lekarza rodzinnego i dostalam skierowanie od lekarza rodzinnego na sporo badan. Potem tydzień później dostalam skierowanie od ginekologa tez na badania. Pokazywałam jej wcześniejsze badania a ona i tak zleciła mi niektóre, zeby jeszcze raz zrobić. Wyniki nie były nieprawidłowe ( oprócz tarczycy).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry