reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@KasiaRo
Dziewczyny!! Służba zdrowia to dramat! Czekałam w kolejce u Endokrynologa 2 godziny po czym usłyszałam ze mnie nie przyjmie. Jak mozna nie przyjac kobiety w ciazy z pilnym skierowaniem [emoji27]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jejku, wiesz, że kobieta w ciąży MUSI być przyjęta w ciągu tygodnia? Można to zgłosić do NFZ.

reklama
Jestem przeziebiona. Dzisiaj chciałam zapisać się do mojej rodzinnej. Sroda. Za tydzień. Masakra.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Natkape? A na Karwinach mieszkasz? Moje strony :-D

Ja mam już spory brzuch, w prawie nic się nie mieszcze więc popylam w sukienkach.
Próbowałam kupić coś dla dzidzia ale póki nie znam płci to jakoś nie mam weny. Jeśli będzie chłopak to wszystko mam, jeśli dziewczynka to jakieś rozowe minimum dokupie.
Starszakowi planuje dokupić dostawke do wózka, bo póki co mimo że ma 3,5 roku to słaby spacerowicz z niego.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na Chwarznie, ale ćwiczenia masz blisko jak coś ;) w szkole na L.Staffa 10

Dziewczyny, myślicie że 11t4d to za szybko na prenatalne? Mam widełki od lekarza, że muszę je zrobić od 30.10 do 10.11 i przez Wszystkich Świętych tak głupio to wypada, że terminy w klinice mają na 30.10 albo u innego lekarza dopiero na 8.11 (wtedy bym była w 12/6tc) i chciałam szybciej, ale teraz nie wiem czy nie przełożyć...
Ja ide 11t3d i mam nadzieję ze bedzie ok. Nie chce placic takiej kasy dwa razy

0d1yskjot8xw5dpx.png

Dziewczyny, myślicie że 11t4d to za szybko na prenatalne? Mam widełki od lekarza, że muszę je zrobić od 30.10 do 10.11 i przez Wszystkich Świętych tak głupio to wypada, że terminy w klinice mają na 30.10 albo u innego lekarza dopiero na 8.11 (wtedy bym była w 12/6tc) i chciałam szybciej, ale teraz nie wiem czy nie przełożyć...

Powinno być ok, ale dużo zależy od wielkości dziecka. Ja wybrałabym wizytę w 12 tygodniu.

@caltha obyś tym razem potrzebowała tylko chusty :tak:

reklama
@Hope oby, chusta czeka.

Ale mnie dziś kłuje w klatce piersiowej.
Jutro idę krew oddać, zapisali mnie na 9.20- masakra- tyle h na czczo. Chyba zwymiotuję tam

Do góry