mi mocno leniwie, najchetniej bym sie drzemnelaJak Wam kobitki mija dzień?
reklama
Ja sie przed chwila poryczalam bo laska w glupim serialu urodzila dziecko.. Eh te hormony
@mijusiamt zdrzemnij sie.. Mi kot spi na brzuchu a synek gada do ucha po swojemu [emoji14]
@mijusiamt zdrzemnij sie.. Mi kot spi na brzuchu a synek gada do ucha po swojemu [emoji14]
Jak Wam kobitki mija dzień?
U mnie nudno. Miałam nadzieje ze listonosz przyniesie kartę ciazy i zaproszenie do szpitala ale niestety nie. Jutro powinna zacząć zajęcia w szkole ale nie dostalam wiadomości wiec chyba odwołane dzięki Bogu bo wcale mi sie tam niechce iść
moglabym gdyby nie dwojka dzieci biegajaca i dzialajaca mi dzisiaj na nerwy....Ja sie przed chwila poryczalam bo laska w glupim serialu urodzila dziecko.. Eh te hormony
Dagaa11
Fanka BB :)
My bylismy w ikea bo kilka pierdołek i szafke pod tv a teraz mam zamiar sie zdrzemnac i wykkorzystac na maxa weekend przed powrotem do pracyJak Wam kobitki mija dzień?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Moj tez dzis broi strasznie.. Pogoda robi swoje chyba.. Szaro buro i siedzimy w domu wiec gdzies energie wyładować trzebamoglabym gdyby nie dwojka dzieci biegajaca i dzialajaca mi dzisiaj na nerwy....
karigótek
Zaciekawiona BB
Preglife wydaje mi sie najbardziej sensowna
Fajna, też sobie zainstalowałam
karigótek
Zaciekawiona BB
Ktory tydzien mozna uznac za w miare bezpieczny?
Czytałam że dopiero po 13 tygodniu, już po badaniach karkowych
reklama