reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny [emoji6] ja zaraziłam sie chyba od młodego.. katar mam straszny i gardło pobolewa [emoji53]
Współczuje wam tych przeżyć w przychodni.. moj syn na szczęście bez problemu daje sobie krew pobrać

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Moj synus marcel tez choruje noc nie przespana bo się budzil i plakusial .w koncu do nas sie wgramolil .a teraz szaleje a mnie zimno cos w mieszkaniu.ubiore sie cieplo

@Dagaa11 Ty bierzesz dopochwowa luteine co nie? Nie mam brazowych plamien ale biale (to jest tabletka co nie?)
Tak to sa tabletki dopochwowe. Te białe uplawy po luteinie dopochwowej sa normalne, tak jak po kazdych globulkach. Po prostu ta tabletka sie rozpuszcza, wszystko nie jest w stanie sie wchlonac, wiec "wylatuje" na zewnatrz w postaci wlasnie takich bialych uplawow.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak to sa tabletki dopochwowe. Te białe uplawy po luteinie dopochwowej sa normalne, tak jak po kazdych globulkach. Po prostu ta tabletka sie rozpuszcza, wszystko nie jest w stanie sie wchlonac, wiec "wylatuje" na zewnatrz w postaci wlasnie takich bialych uplawow.

Dzięki :) poprawiłas mi humor [emoji14]

Juz

Juz wlasnie pochlaniam:-D
Ale taka mnie ochota dopadla ze szok :-) :) ciekawe czy na chlopaka czy na dziewczynke sie tak je ?
Tez sie zastanawiam :D dziewczyny a przytylyscie juz cos? Ja dzisiaj weszlam a wage, bo sobie tak mysle "aa 7t5dc ile te moglam przytyc" no i sie zdziwilam [emoji23][emoji23][emoji23] 1.5 kg na plusie [emoji23][emoji23]

reklama
U mnie dzieci poodstawiane do żłobka i szkoły a ja wcinam śniadanie kanapki z pasztetem i ogórkiem kiszonym

Ale mi zrobilas smaka!!!!

Ja na wagę wole nie wchodzić... Strach sie bać i przejmowac. 2 lata temu zrzucilam 30kg. O az sie boje co bedzie w trakcie ciąży. Z młodym przytylam zaledwie 13kg. Mam nadzieje ze tym razem tez nie bedzie więcej!

Do góry