reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ja na razie witam sie bardzo nie oficjalnie.. Test pozytywny ale podpiero po 5 minutach. Dzis 9 dzien spóźnienia.. Wiec powinien juz wyjść od razu.. . z terminu @ termin wachalby sie pomiędzy 28.04 a 1.05. ;)

Mam 30 lata.. W lipcu zeszłego roku stracilismy maleństwo. Termin mieliśmy mniejwiewcej na walentynki tego roku. Niestety w 9 tyg. Dostałem krwotoku. Od wrzesnia wznowilislmy starania.. W domu mam 3 chłopców. 10, 18 i 19 lat.

A ja czekam na pierwsze majowe 2018 bliźniaki! :D
Pozdrawiają Jagoda i Marta :*

Załączniki

• FB_IMG_1503650749995.jpg
    FB_IMG_1503650749995.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 226
Ja na razie witam sie bardzo nie oficjalnie.. Test pozytywny ale podpiero po 5 minutach. Dzis 9 dzien spóźnienia.. Wiec powinien juz wyjść od razu.. . z terminu @ termin wachalby sie pomiędzy 28.04 a 1.05. ;)

Mam 30 lata.. W lipcu zeszłego roku stracilismy maleństwo. Termin mieliśmy mniejwiewcej na walentynki tego roku. Niestety w 9 tyg. Dostałem krwotoku. Od wrzesnia wznowilislmy starania.. W domu mam 3 chłopców. 10, 18 i 19 lat.
Umówiłaś się już na wizyte? Mi pierwszy test też wyszedl po 5 minutach i kreska była baardzo blada :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem i ja ;) termin według om 02.05.2018. My starań nie zdążyliśmy oficjalnie rozpocząć ;p

Fabimama trzymam kciuki żeby wszystko bylo dobrze tym razem ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem i ja ;) termin według om 02.05.2018. My starań nie zdążyliśmy oficjalnie rozpocząć ;p

Witaj [emoji4]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Oo to szczęściara z Ciebie :)

Dagaa11 w jakimś stopniu na pewno ;p o pierwsze dziecko sie pół roku staraliśmy i musieliśmy sobie pomóc tabletkami i zastrzykami, a teraz nawet nie wiem jak do tego doszło, nawet się nie spodziewałam haha Jestem troche przerażona, bo bedzie różnica miedzy dziećmi tylko 15 miesięcy, ale się mimo wszystko bardzo cieszę ;)

reklama
Dagaa11 w jakimś stopniu na pewno ;p o pierwsze dziecko sie pół roku staraliśmy i musieliśmy sobie pomóc tabletkami i zastrzykami, a teraz nawet nie wiem jak do tego doszło, nawet się nie spodziewałam haha Jestem troche przerażona, bo bedzie różnica miedzy dziećmi tylko 15 miesięcy, ale się mimo wszystko bardzo cieszę ;)

Ja Ci zazdroszcze tak malej roznicy, u mnie będzie 8 lat :O i jestem przerazona. Corka jak sie dowiedziala, ze bedzie miala rodzenstwo to pol dnia plakala i uwierz, ze nie ze szczescia haha [emoji14] chociaz przez ostatni rok w przedszkolu non stop pytała kiedy urodze jej siostrzyczke albo braciszka, wiec bylam w lekkim szoku, że zareagowala az tak negatywnie :(

Do góry