reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

KasiaLes i LilihGoth32 ja w pierwszej ciąży na forum miałam koleżankę która tez walczyła z cukrzyca a była to już jej druga ciąża. Pytałam czy ma dla Was jakieś rady - pisała, że mrożenie chleba podobno pomaga, że wtedy ma niższy ig. Oraz, że wskazane jest czerstwe pieczywo niż świeże. Ona ogólnie ma dużo przepisów z których korzystał i udało jej się unikając insuliny pisała, że jeśli macie ochotę to mogę podać Wam do Niej namiar i ona chętnie napisze co i jak. Wiec jeśli chcecie to piszcie.

Ja tez mam niskie ciśnienie i fakt w ciąży lepsze niż wysokie, ale człowiek taki zamulony jak kilo kitu ‍♀️
Pogoda u nas tez tragedia pol dnia padało teraz mega wieje Wiec opuściłam sobie dziś sprzątanie grobów. Siedzimy w domku i bawimy się z synkiem, wczoraj zaliczyliśmy bawialnie to się wyszalał chłopak :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziękuje za rady o mrożeniu nie słyszałam. Odezwę się na pryw

Zjadłam godzinę temu lekki obiadek z razowym makaronem pieczona pierś z kurczaka i sałatka mój cukier 238 po godzinie [emoji79]

Hmmm. Może za duża porcja? Załamka. Btw Mi tez wywala po makaronie razowym. Lepiej po orkiszowym. Najlepszy mam cukier po kaszy ale ile można kaszy jeść.

Moi chłopach pojechali na basen Wiec mam luzzzzzz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam straszną ochotę na drażetki korsarz, pamiętacie je? http://www.skawa.com.pl/sites/defau...800/public/draze_korsarz70g.jpg?itok=EDBkn9R_ wiecie gdzie można je kupić?

3jgxskjosc311c31.png

Tak, mniej więcej odgina się koło 12 tygodnia. Akurat u mnie trochę później, ale miałam ją aż przy kregosłupie. Nawet nie wiedziałam, że to przez nią mam tyle dolegliwości, dopiero w trzeciej ciąży gin zmusił mnie do zgłębienia tematu.

Wyjątkiem jest tyłozgięcie spowodowane czymś innym niż "uroda". Mogą to być zrosty pooperacyjne, guzy jajnika itp. Ale to mniejsza mniejszość i gin po wywiadzie powinien wiedzieć co i jak.

O tym, że mam tyłozgięcie to wiem od dawna ale w życiu bym nie powiedziała, że ma to aż taki duży związek z dolegliwościami w ciąży.
Mam nadzieje, że jeszcze te kilka dni i w końcu mi się naprostuje, bo oszaleć można.
Już nie wspomnę o kręgosłupie (lordoza pogłębiona), który dzisiaj równo daje się we znaki.

Dziewczyny a do kiedy tak w sumie powinno czuć się to „ciągniecie” w dole brzucha, czy też czasem delikatny ból?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry