reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry.
@caltha bardzo trudny temat. Masz już sprawdzonego genetyka ?
Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze

Byłam dzisiaj po zwolnienie i przy okazji lekarz niż robił usg szybkie przez brzuch. Pierwsze w tej ciąży. Podejrzałam maleństwo jak fika. Wzrost 6,2 cm, przepływy i serduszko Ok.
Mam pozwolenie na spacery i basen.
Gimnastyka odpada

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super ze malenstwo rosnie i ma sie dobrze

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

witam w deszczowy dzien
ja juz po pracy, posprzatalam lazienke, zaraz pojade po dzieci, przynajmniej jedno, bo drugi gdzies gra w pilke :)
pisalyscie o myciu okien w ciazy - nie slyszalam wszesniej i zawsze mylam
to znaczy ze rak nie mozna wcale trzymac w gorze? np podczas spania?
dobrze ze weekend :)
jutro do mnie przyjezdza siostra z dziecmi, fajnie
ta godzina i nie mam pomyslu na obiad ;/
milego pololudnia

A ja dobra dusza z tym moim fatalnym samopoczuciem jadę autem szwagra do Gdanska bo chce je sprzedać i kupiec chce w serwisie jest zobaczyć. Masakra. Narazie jadę do teściowej po klucze i po auto i wtedy jazda a musze zdążyć na 15 do serwisu. Chyba będę musiała trochę przycisnąć żeby zdążyć. ..

Lepiej nie myć tych okien.. wg podnoszenie rak, naciąganie brzuszka nie jest wskazane. Moja mama porobila w 4 miesiacu jak sięgała walizkę w pociągu...

A ja dobra dusza z tym moim fatalnym samopoczuciem jadę autem szwagra do Gdanska bo chce je sprzedać i kupiec chce w serwisie jest zobaczyć. Masakra. Narazie jadę do teściowej po klucze i po auto i wtedy jazda a musze zdążyć na 15 do serwisu. Chyba będę musiała trochę przycisnąć żeby zdążyć. ..

Ehh z półwyspu do Gdańska w godzinę? Trochę niebezpiecznie przy takiej pogodzie :( w Oliwie cały czas leje

reklama
Do góry