reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ja dziewczyny kupiłam sobie duze lody :) zjadlam juz pol:) i na noc zostawiłam sobie drugie pol hehe:) u nas kuciapka zle sie kojarzy.. U nas mowi sie siusiak albo kaska hehe:) w sumie kazdy jakos inaczej mowi na te czesci ciala:)

reklama
Hej, jestem po wizycie u gina, wszystko ok :) zrobił "z grubsza" usg i podstawowe parametry w normie. Cieszy mnie to mocno, za tydzień mam usg genetyczne to się więcej napatrzę :-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje powizytowe

W sprawie nazw Intymnych się uśmiałam. Nawet na głos

Zizi to siusiak po francusku[emoji6]

@jetka - tez kiedyś słyszałam o Kaśce ale z racji zbieżności z moim imieniem jakoś mnie nie zachwyca

Wiktor mnie zajechał. Padam na pyszczek. Dzisiaj był wieczór gier, przebieranek -niebawem zabawa dyniowa Wiec mierzyliśmy kostiumy. Padam.

@liligoth co się dzieje u ciebie???

Witamy nowa mamę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry.
Ja juz na nogach od 5.30.
Dziś o 16 wyjedziemy wiec około 21 na miejscu.
A w listopadzie jadę sama z moim facetem odpocząć gdzieś na weekend. Co sami to sami [emoji4] być może ostatni wspólny urlop... [emoji4]

Dzien dobry mamusie witam nowa w grupie
Ja mialam wczoraj mega ciezki dzien bez sil by popatrzec co piszecie dzis czytam was w drodze z mlodym do szkoly i ludzie sie patrza ze sie do telefonu smieje.[emoji4][emoji23]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam w piatek wizyte I dopiero bede umawiac sie na prenatalne. Pewnie za 3 tyg bo moj gin jest zwolennikiem robienia ich w ostatnim tygodniu z tego przedzialu co mozna wykonac badanie.

Zjadlam dwa hot dogi I chyba pekne. Musze jesc mniejsze porcje bo po wiekszych ledwo sie ruszam I zoladek boli....

Ide konczyc salatke z burakow w sloikach.
o moja tez lubi tak późno, już się zastanawiałam czy ktoś aż tak późno jak ja robi je ;) [u mnie będzie 13+2]
A ja opadlam z sił i nic mi się nie chce...

nic mi nie mów, ja wczoraj poszłam spać około 21 :D
U nas się mówi pisia i pisiak:) Ja mam mega słaby dzień nawalił mi samochód i wycenili naprawę kolo 2000 zł a jakby było mało mój ojciec złamał nogę masakra jakaś dzisiaj.
ale pechowy dzień :(

Hej dziewczyny :) my zaczynamy rowie dziwny dzień.. Moj zas ma angine cala noc nie spal a syn to uczulenie masakra jakas:\ a ja od rana przytulam wc:\ chyba zglosze to w czwartek ginekologowi bo to niemożliwe jest.. Leki na pewno sie nie wchłaniaja bo po paru min wymiotuje a ja mam te wrzody jeszcze:\

Dzień dobry.
Ja juz na nogach od 5.30.
Dziś o 16 wyjedziemy wiec około 21 na miejscu.
A w listopadzie jadę sama z moim facetem odpocząć gdzieś na weekend. Co sami to sami [emoji4] być może ostatni wspólny urlop... [emoji4]

Zazdroszcze wyjazdu! Mnie chociaz cieszy, ze od jutra maz trzy dni w domu, wiec bede mogla robic nic;)

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

reklama
Do góry