reklama
Hej, jestem po wizycie u gina, wszystko ok zrobił "z grubsza" usg i podstawowe parametry w normie. Cieszy mnie to mocno, za tydzień mam usg genetyczne to się więcej napatrzę :-)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że wszystko ok
Hej, jestem po wizycie u gina, wszystko ok zrobił "z grubsza" usg i podstawowe parametry w normie. Cieszy mnie to mocno, za tydzień mam usg genetyczne to się więcej napatrzę :-)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje powizytowe
W sprawie nazw Intymnych się uśmiałam. Nawet na głos
Zizi to siusiak po francusku[emoji6]
@jetka - tez kiedyś słyszałam o Kaśce ale z racji zbieżności z moim imieniem jakoś mnie nie zachwyca
Wiktor mnie zajechał. Padam na pyszczek. Dzisiaj był wieczór gier, przebieranek -niebawem zabawa dyniowa Wiec mierzyliśmy kostiumy. Padam.
@liligoth co się dzieje u ciebie???
Witamy nowa mamę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
klaslaw1987
Fanka BB :)
Dzien dobry mamusie witam nowa w grupie
Ja mialam wczoraj mega ciezki dzien bez sil by popatrzec co piszecie dzis czytam was w drodze z mlodym do szkoly i ludzie sie patrza ze sie do telefonu smieje.[emoji4][emoji23]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam wczoraj mega ciezki dzien bez sil by popatrzec co piszecie dzis czytam was w drodze z mlodym do szkoly i ludzie sie patrza ze sie do telefonu smieje.[emoji4][emoji23]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
o moja tez lubi tak późno, już się zastanawiałam czy ktoś aż tak późno jak ja robi je [u mnie będzie 13+2]Ja mam w piatek wizyte I dopiero bede umawiac sie na prenatalne. Pewnie za 3 tyg bo moj gin jest zwolennikiem robienia ich w ostatnim tygodniu z tego przedzialu co mozna wykonac badanie.
Zjadlam dwa hot dogi I chyba pekne. Musze jesc mniejsze porcje bo po wiekszych ledwo sie ruszam I zoladek boli....
Ide konczyc salatke z burakow w sloikach.
nic mi nie mów, ja wczoraj poszłam spać około 21
ale pechowy dzieńU nas się mówi pisia i pisiak Ja mam mega słaby dzień nawalił mi samochód i wycenili naprawę kolo 2000 zł a jakby było mało mój ojciec złamał nogę masakra jakaś dzisiaj.
Jetkaa
Hej dziewczyny my zaczynamy rowie dziwny dzień.. Moj zas ma angine cala noc nie spal a syn to uczulenie masakra jakas:\ a ja od rana przytulam wc:\ chyba zglosze to w czwartek ginekologowi bo to niemożliwe jest.. Leki na pewno sie nie wchłaniaja bo po paru min wymiotuje a ja mam te wrzody jeszcze:\
KasiaRo
Jetkaa, a probowalas brac cos tego typu?
Link do: Mamarin, mamma, tabletki, 30 szt - Portal Dbam o Zdrowie
Link do: Prevomit, tabletki powlekane, 28 szt - Portal Dbam o Zdrowie
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Link do: Mamarin, mamma, tabletki, 30 szt - Portal Dbam o Zdrowie
Link do: Prevomit, tabletki powlekane, 28 szt - Portal Dbam o Zdrowie
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
KasiaRo
Zazdroszcze wyjazdu! Mnie chociaz cieszy, ze od jutra maz trzy dni w domu, wiec bede mogla robic nic
reklama
klaslaw1987