reklama
Locja
Fanka BB :)
Norma jest do 90 w ciąży.Witam dawno mnie nie było ale czasu brak na forum
Mdłości powoli przechodzą jutro mam wizytę pewnie będę musiała robić krzywą cukrową bo cukier mam podwyższony pisze że norma do 99 a ja mam 112
klaslaw1987
Czytałam na stronach ze lepiej być na czczo... wiec juz sama nie wiem...Klaslaw, ty dzis tylko tsh robisz? Jak tak to mozesz cos malutkiego zjesc. A jak glukoze to nic kompletnie.
Tak tylko tsh bo chcemy wyjechać na weekend gdzieś w czwartek wieczorem i chce w razie czego w czwartek iść do gina. A dziś juz będę miała wynik na stronie internetowej
LilithGoth32
Gosika88 dobrze że dzidzia wszystko ok. Może jakieś naczynko aplikatorem naruszyłas.
Dzień dobry
My dzisiaj zaczynamy remont pokoju najstarszego syna i córki... Ale mój mąż śpi w najlepsze od 20:30 i ani myśli wstać jak tak będzie dalej spał to dzisiaj zdążymy tylko zabawki powyciągać z pokoju i meble [emoji14] bo trzeba jeszcze do Castoramy podjechać po parę rzeczy. Zaraz naśle na niego Marcela to szybko wstanie [emoji14]
Dzień dobry
My dzisiaj zaczynamy remont pokoju najstarszego syna i córki... Ale mój mąż śpi w najlepsze od 20:30 i ani myśli wstać jak tak będzie dalej spał to dzisiaj zdążymy tylko zabawki powyciągać z pokoju i meble [emoji14] bo trzeba jeszcze do Castoramy podjechać po parę rzeczy. Zaraz naśle na niego Marcela to szybko wstanie [emoji14]
caltha
Sama ulotka daje multum informacji, kiedy nie można go brać i że wywiad powinien być dokładny i poprzedzone podawanie badaniami, a lekarze rozdają jak Wit C, kobiety też same biorąPewnie jest jakaś prawda w zażywaniu sztucznego progesteronu, on jest tak często i bez badań zalecany w ciąży. Pewnie w dużej mierze tak na zaś i na, a nuż się przyda. Sama nie wiem co o tym myśleć, bo to jest moja druga ciąża na duphastonie i fakt, nie do końca wiem, czy rzeczywiście są wskazania. Progesteron zwiększa też poziom cukru, więc to wszystko takie pokręcone...
Gosika88
Nie wiem, ja w sumie go nawet nie włożyłam tylko przyłożyłam do warg . Dziś mam wizytę na fundusz , ale ten gin nie robi USG. Zobaczymy co powie. Ta krew nadal jest. Żywo czerwonaGosika88 dobrze że dzidzia wszystko ok. Może jakieś naczynko aplikatorem naruszyłas.
Dzień dobry
Oby już wszystko było dobrze ! [emoji6]Nagle. Mogę opowiedzieć ze szczegółami byłam się wysikać i wtedy na papierze jeszcze nic nie było więc chciałam zaaplikować sobie luteinę. Przyłożyłam aplikator ale za chwilę go zabrałam, żeby coś tak poprawić i wtedy pojawiła się krew. W nocy jak wstałam to znów była krew tym razem więcej ale mocno rozcienczona (różowa). Zaraz wstaje z łóżka i aż się boje co będzie się działo.
Witam dawno mnie nie było ale czasu brak na forum
Mdłości powoli przechodzą jutro mam wizytę pewnie będę musiała robić krzywą cukrową bo cukier mam podwyższony pisze że norma do 99 a ja mam 112
Ja też mam jutro wizytę i podwyższony cukier [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
reklama