reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Cześć dziewczyny dziękuję Wam za wpłacanie na zbiórkę.. My nadal Czekamy na kody.. Czy mogła bym Was jeszcze prosić o udostępnienie? Już nie dużo brakuje. Mamy prawie 5tys prowizji z tego wezmą 7,5%.
Link do: Zbieram Na badania genetyczneWES | Pomagam.pl

Powiem Wam ze troszkę wariuje.
Tak bardzo bym chciała dziecko.. Ja się łapie już na wypychaniu brzucha i patrzę jak wygląda.. Wyobrażam się w ciazy.. Patrzę na imienia dla dziecka.. Mam takie pragnienie.. Boję się że przekroczę granice i zwariuję 😞😞😞

reklama
Dostałam wyniki kariotypu. Czekam na wyniki mojego D. Również czekamy na kody do badania Wes

IMG_20210323_162248.jpg

Coś się ruszyło?
Czekamy na wyniki WES. W dzień mamy będzie 6ty tydzień czekania a tam wynik ma być do 8tyg czyli jeszcze około 2.5 tygodnia.. Bardzo się cieszę że udało się uzbierać na te badanie. Niestety nie dowiem Się już nigdy z czym walczyłam ja i Oski ponieważ kraków zutylizowal jego krew.. W sobotę obchodziłam jego 3urodzinki.. Powinnam się cieszyć.. Ale nie dał radę.. 4proszki od psychiatry musiałam zjeść.. Bylam aż agresywna.. Nie zrozumiana.. Świętować urodzinki synka na cmentarzu 😢poniekąd "pogodziłam się z tym" Na tyle ile jestem w stanie.. Ale właśnie w takie dni jak urodziny ,święta ogarnia mnie złość.. Taka że nie radzę sobie z tym bez leków.. Bardzo bym chciała próbować zajsc w ciążę jeszcze tego lata.. Ale to zależy od wyników WES. Oby były dobre.. Oby Nie znaleźli żadnej mutacji :( codziennie chodzę na cmentarz, wymieniam co kochałam w nim najbardziej i modlę się do Oskiego by o tułał nas każdego dnia swoimi angielskimi skrzydłami.. I mówię mu że jeżeli Bóg da nam dziecko to nigdy go nie zastąpi bo już na zawsze ma specjalne miejsce w naszym sercu.
Gdy będzie coś wiadomo o wynikach dam Wam napewno znać 😇

I proszę jeżeli jeszcze któraś czyta to forum , o modlitwę aby wyniki były dobre i aby Bóg wynagrodzil nam to cierpienie zdrowym dzieciątkiem

@Jetkaa czytamy, czytamy. Masz już jedno zdrowe dziecko a to znaczy, że możesz i takie mieć. Trzymam kciuki za wyniki po Twojej myśli 🤗😘❤️

reklama
@Jetkaa czytamy, czytamy. Masz już jedno zdrowe dziecko a to znaczy, że możesz i takie mieć. Trzymam kciuki za wyniki po Twojej myśli 🤗😘❤️
Tak mam zdrowego synka i dzięki temu jestem na tym świecie.. Bo gdyby nie od dawno bym poszła z Oskim.. Taka prawda :(
Czasami mam ochotę krzyczeć do Boga aby mnie usłyszał.. Aby dał mi pewność że już nie doświadczy nas takim trudem

Do góry