reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Moze ja też spróbuje z tą woda? Ja tez od lipca wracam do pracy i moje rozrabiaki tez czeka tak wczesna pobudka. Masz juz jakis pomysł jak ją robić?[emoji28]
Nie wiem jak to zrobię jeszcze też [emoji23] po prostu będę ją kładla szybciej i tyle. I będzie wstawać kilka minut jak się ogarnę po mnie. A później może znowu się położyć spać jak odwioze ja do mojej siostry, ale wątpię żeby jeszcze zasnęła.

Sent from my SNE-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Łącze się z Wami w bólu też 12 lipca idę do pracy i nie wiem jak to ogarnę. Mała wcześniej wstaje i boję się że nie da mi się uszykować.

Od piątku mamy gorączkę co 6h nam nachodzi bez żadnych innych objawów, wczoraj byliśmy na dyżurze i lekarz stwierdził że wszystko ok to nie są objawy infekcji. Czekamy na wyspke może to trzy dniówka. A jak nie to obstawiam mocz. Jeszcze dzisiaj chyba doszła jelitowka bo robi kleksik śmierdzące. Ale daję jej też czopki i nie wiem czy nie od tego.

Jetkaa przykro mi. Ściskam mocno.

Mój wody w nocy nie chce. Weźmie łyczka lub dwa albo od razu odpycha kubek i płacze niesamowicie.
Od początku maja idą czwórki górne i dolne i wyjść nie chcą. Coś już się przebiło, ale niecałe. Wczoraj dostał paracetamol i dentinoxem posmarowałam dziąsła to spał 4 godziny. Masakra. :(

W poniedziałek jedziemy nad morze <3
Nie wiem jak to będzie ze spaniem itp.
Dla synka biorę deserki, obiadki, bo mój alergik musi na wszystko uważać żeby nic z mlekiem nie było związane.

No więc ja jestem u rodziców na działce. Jest fajnie bo mała ma tu piaskownice swoją, basenik i chustawke. Ale. Usypianie to masakra, bo tylko z nią wchodzę do domku już jest płacz, w wózku dzisiaj wogole nie chciała spać bo a to piesek, a to drzewko itd. Szczerze mówiąc to jestem trochę umordowana bo moja mama rozpieszcza ja bardzo,a ona robi z nami co chce. To jest nasz pierwszy wyjazd taki dłuższy. I nie wiem teraz czy tak przeżywa nowe miejsce czy jest za gorąco.
Mój wody w nocy nie chce. Weźmie łyczka lub dwa albo od razu odpycha kubek i płacze niesamowicie.
Od początku maja idą czwórki górne i dolne i wyjść nie chcą. Coś już się przebiło, ale niecałe. Wczoraj dostał paracetamol i dentinoxem posmarowałam dziąsła to spał 4 godziny. Masakra. :(

W poniedziałek jedziemy nad morze Nie wiem jak to będzie ze spaniem itp.
Dla synka biorę deserki, obiadki, bo mój alergik musi na wszystko uważać żeby nic z mlekiem nie było związane.

Hej! Dawno mnie tu nie było :) przyszłam sprawdzić co tam u was, jak maluchy?
WWstawiam zdjęcie mojego szoguna :)
IMG_20190605_140747.jpg

Dobry wieczór.

U nas po ospie u starszej pielęgniarka (prywatnie moja ciocia kazała odłożyć szczepienie minimum 3 miesiace a nawet dluzej.). Na mój tekst że lekarz pozwolił po 6 tygodniach szczepic stwierdziła że to pielęgniarki co szczepią jeżdżą na szkolenia ciągle i zyskują nowa wiedE i według tego ona mi po ospie tak szybko dziecka nie zaszczepi. Także byłabym ostrożna zwłaszcza że mmr jest specyficznym szczepieniem.

reklama
Hej dziewczyny. My już po MMR . Ogólnie ok w miarę. Bez goraczki. Szczepienia ponad dwa tyg temu. Ale od dwóch dni jest bardzo marudna. Bardzo ma rozpulchmione dziaslo na dole. Jakby na czwórki . Wasze maluchy mają już czwórki? Moja 13 miesięcy. Pozdrawiam

Do góry