reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

Ale naklepalyscie
Ja miałam luteinę z Marcelem czyli w ostatniej ciąży brałam dopochwowo bo miałam silne bóle brzucha... Pomagało i wcale nie nasilała tych bóli.

Duphaston raczej jest na oczyszczanie jelit a nie na bóle brzucha brałam jak miałam w ciąży problemy z odproznianiem się ....
Przede wszystkim stres też ma wpływ na samopoczucie w ciąży... Jestesmy zestresowane bo to początek ciąży dlatego też brzuch boli kłuje itp to też ma na to wpływ... To jest moja 4 ciąża i podchodzę do niej lajtowo nie żebym ja olewala czy coś ale po prostu się nie stresuje .

reklama
Dziewczyny nie glupieje wam apka? Mi zaczely przychodzić powiadomienia o wpisach z sierpnia....

3jgxskjosc311c31.png

Ja Wam powiem, że wczoraj jak malowałam się, to zrzuciłam przypadkowo szklaną półkę w łazience i mega się wystraszyłam od huku i chwilę później bardzo mocno brzuch mnie kłuł.

Duphaston to nic innego jak progesteron. I nie ma nic wspólnego z oczyszczanie jelit, ja wręcz mam odwrotne odczucia odkąd go biorę.

reklama
Do góry