caltha
Fanka BB :)
Można kupić zwykłe lub jałowePewno że lepiej, bo chodzi o środkowy strumień moczu, Ale te pojemniczki nie da jałowe....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można kupić zwykłe lub jałowePewno że lepiej, bo chodzi o środkowy strumień moczu, Ale te pojemniczki nie da jałowe....
a najlepiej do sikać prosto na uromedium! tylko jak to zrobić u dziecka?Można kupić zwykłe lub jałowe
Moja jeszcze w łupinie jeździ, czytałam gdzieś ostatnio że lepiej jak juz dobrze siedzą i mają ponad 9 kg do fotelików... Jakiej firmy macie w planach kupić foteliki? Moja jeszcze jeździ w gondoli. Bo po 1 sama jeszcze dobrze nie siada, chyba że ja dam sama. A po 2 mamy duza gondole więc myślę, że dopiero w spacerówke wejdzie w marcu, koniec lutego. Ona lubi jeździć w gondoli więc narazie nie kombinuje.Pytanie mam jak zwykle Czy Wasze dzieci jeżdzą już w spacerówkach? I Jezeli tak to czy są juz siedzace czy jeszcze nie? I czy wymieniacie juz moze foteliki samochodowe bo małej już nogi wystają i zastanawiam się czy nie kupic juz innego fotelika, tylko że ona jeszcze nie siedzi, jak ja siedze z nią i ją posadzę to siedzi ale sama sie nie dzwignie.
My też jeszcze w gondoli, jeszcze lekki luz mamy, siedzimy ale z podparciem a w foteliku też nóżki wystają ale delikatnie, głowa natomiast jest ok. Mam po starszej fotelik ale wolę to nosidełko, bo mogę wpiąć je do stelaża wózka i dobrze sprawdza się na zakupach, także będziemy w nim jak najdłużej się da tak jak i w gondoli.Pytanie mam jak zwykle Czy Wasze dzieci jeżdzą już w spacerówkach? I Jezeli tak to czy są juz siedzace czy jeszcze nie? I czy wymieniacie juz moze foteliki samochodowe bo małej już nogi wystają i zastanawiam się czy nie kupic juz innego fotelika, tylko że ona jeszcze nie siedzi, jak ja siedze z nią i ją posadzę to siedzi ale sama sie nie dzwignie.