reklama
tysia123
Fanka BB :)
Jetkaaa to straszne co się u was dzieje. Tyle złego i tyle cierpienia..... Poryczalam się nieraz. Nie wiem co napisać. Dziewczyny już chyba wszystko napisały..... Myślę o was .odzywaj się. Pamiętaj że masz jeszcze jednego synka który też bardzo mocno cię potrzebuje.
Jarzynka79
Zaangażowana w BB
Jetkaa normalnie nie wiem co napisać chyba nie ma takich słów aby Cię pocieszyć.Trzymaj się kochana może jak poznasz diagnozę taką na 100%to nie będzie taka okrutna mam taką nadzieję .
Dzień dobry, noc nie przespana przeżyłam chwilę grozy. ZaczeL sie od tego że mała nie mogła spać i była jakaś nieswoja. Zrobiła kupkę zielona że sluzem. Baczki leciały i pomyślałam sobie że przez te bąki nie, noże spać. Więc zajrzałam termoforek ale nie dała sobie go polozyc. Wzdrygala sie jakiś dziwnie a jak chciała dotknąć brzuszka to mi nie dawala i miała takie dreszcze. Przestraszyłam sie i pojechaliśmy na izbę do szpitala pediatrycznego. Pani dr ja zbadala, zrobili jej badanie ogólne moczu. I wyszly leukocyty w moczu. Jest jakieś zapalenie w drogach moczowych, miała taka temp 37.4 więc jeszcze nie tak źle. I kurka najpierw myślałam że to tego rozszerzania diety, bo ugotowalam jej ziemniaczka którego zjadła 3 lyzeczki i zjadła 5 łyżeczek kaszki jaglanej na mleku modyfikowanym. Kazali kontrolować mocz i wypuścili do domu..
Blondynka1988
Katerina1985
reklama
Ale zdiagnozowano coś? Kontroluje jej mocz wczoraj było już lepiej, Twoje dziecko też tak miało?@kjsko wypuścili Was z ZUM bez leczenia? My na to byliśmy w szpitalu 5 dni...