@Nan90, ja planuje zacząć w poniedziałek [emoji6] zaczniemy od warzyw bo tak też radzą ( jak zaczniesz od owoców to może być problem z warzywami ). Kupiłam marchewkę, brokuł i dynie. Będę dawać jedno warzywo przez trzy dni. Pózniej planuje z dwoma warzywami. Mam w domu z hipp marchewka z ziemniaczkiem i dynia z ziemniakiem. Tak powoli będziemy sobie urozmaicać [emoji6]
@Jetkaa, super, że się odezwałaś. A co do starszaka to mój nadal ma dziwne zachowania odkąd jest maluch.. bardziej pyskuje i gra nam na emocjach.. początki były straszne.. teraz już jest dużo lepiej ale mimo wszystko widać, że nadal jest zazdrosny.. i po tygodniu przedszkola dziś przyszedł z katarem [emoji17] a Twój synek chodzi do przedszkola??
@Jetkaa, super, że się odezwałaś. A co do starszaka to mój nadal ma dziwne zachowania odkąd jest maluch.. bardziej pyskuje i gra nam na emocjach.. początki były straszne.. teraz już jest dużo lepiej ale mimo wszystko widać, że nadal jest zazdrosny.. i po tygodniu przedszkola dziś przyszedł z katarem [emoji17] a Twój synek chodzi do przedszkola??