sredec1982
Fanka BB :)
Bardzo ladna jaka to firma?Ja też muszę za chwile zmienić gondole na spacerówkę i zastanawiam się nad taką wkładką
Zobacz załącznik 895156
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ladna jaka to firma?Ja też muszę za chwile zmienić gondole na spacerówkę i zastanawiam się nad taką wkładką
Zobacz załącznik 895156
Bardzo ladna jaka to firma?
Ja zauważyłam w pierwszym mc zycia jak przekładałam go na brzuszek ,że podnosi się tylko jedną stroną ciała , do tego jedna raczka była bardziej ruchliwa a drugiej prawie w ogóle nie wyciągał , do tego doszła główkę układał na jedną stronę. Potem pojawił się problem z lezeniem na brzuszku - czas liczyłam w sekundach - teraz dochodzimy nawet do kilku minut ,,,,Mały ma skończone 4 mc i na chwilę obecną strasznie mostkuje - nieraz mam wrażenie ,że się złamie na pół :-/Na czym polega wrodzona asymetria?
Basia tak. Garściami. Nic się na to nie poradzi [emoji854] przestaną w końcu ... Można jakieś skrzypowity łykać ale u mnie np i tak nic nie dało