reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Kotek gratulacje! [emoji1319]
Mijisiamt, ja nie mam zadnego brzucha i sie nie predko spodziewam... poprzednio tez mialam maly. Ale wzdecia wieczorem to i owszem, mam:( waga raczej sie nie zmienila, ale jeszcze wiele przede mna [emoji12]znowu bede gruba [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja ważę 75 ale to jeszcze nie zdążyłam schudnąć po ostatniej ciąży...tak przynajmniej to sobie tłumacze hehe...a prawdę mówiąc jak się dziecko do szkoły samochodem odwozi zamiast przejść się te 5 min to potem są tego rezultaty haha.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

A co do brzuszka też mam taki jak bym była już w 4 miesiącu a to dopiero 7 tydzień. Wciągnąć się go raczej nie da

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja chcialabym przytyc i nie moge mam szybka przemiane materi i moge jedzienie jesc w ogromnych ilosciach i bardzo wysoko kaloryczne i tak nie przytyje:( Tylko przez ciaze moge sie cieszyc dodatkowymi kilogramami

reklama
Ja 62,4 przy 170cm... Też biorę tabletki na tarczycę, ale mam 2h spacerów codziennie z psem plus zawsze był jakiś fitness, teraz na razie nie ćwiczę dodatkowo...Ale schudłam, przed ciążą miałam 66kg...

Do góry