reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
A my jedziemy do naszej malej kruszynki
Rozmawilam z moim D i czeka nas walka przeciwko lekarzowi ktory prowadzil moja ciążę.. Za duzo niedopatrzen ... Nie odpuszczę ze przez niego moje dziecko jest 110km odemnie!!! Jak mogl nie zauwazyc ze mam malo wodzie?! Dawac mi takie końskie dawki letroxu przy dobrych wynikach.! Jak nie widział ze dziecko jest zbyt male! Nie sprawdził co sie dzieje! I nie powinnam czekac do 40tyg z porodem.. Powinnam urodzic 2/3tyg wczesniej... Strasznie zajebal... A ja nie odpuszcze!! Jestem nawet gotowa to nagłośnić!!
Rozmawilam z moim D i czeka nas walka przeciwko lekarzowi ktory prowadzil moja ciążę.. Za duzo niedopatrzen ... Nie odpuszczę ze przez niego moje dziecko jest 110km odemnie!!! Jak mogl nie zauwazyc ze mam malo wodzie?! Dawac mi takie końskie dawki letroxu przy dobrych wynikach.! Jak nie widział ze dziecko jest zbyt male! Nie sprawdził co sie dzieje! I nie powinnam czekac do 40tyg z porodem.. Powinnam urodzic 2/3tyg wczesniej... Strasznie zajebal... A ja nie odpuszcze!! Jestem nawet gotowa to nagłośnić!!
natala95
Według mnie powinnaś tak zrobić nawet do telewizji bo to nie możliwe żeby przez całą ciaze nic nie zauwazyl zwłaszcza pod koniec a nawet na polowkowychA my jedziemy do naszej malej kruszynki
Ja dokarmialam. A potem u mnie się rozkręciło ale przystawialam malaMamy karmiace doradzcie...jak to u was bylo na poczatku tez znikome ilosci siary a maluch tylko cyc i cyc? Bo jedna pokozna mowi dokarmic druga przystawiac juz sama nie wiem...boje sie ze go zaglodze jak nie dokarmie
A wg mnie to jest nie dowygrania. Pokażcie mi lekarza który kiedykolwiek za cokolwiek odpowiedział. Ja nie znam. To jest jedna wielką świta. Chronią sie nawzajem. Możecie sie wypowiedzieć do niego co o tym sądzicie dla własnego zdrowia psychicznego.Według mnie powinnaś tak zrobić nawet do telewizji bo to nie możliwe żeby przez całą ciaze nic nie zauwazyl zwłaszcza pod koniec a nawet na polowkowych
Jetkaa
Kochana dobra rada, nie stresuj się na spokojnie przykladaj i w wygodnej pozycji. Ja mimo ze malego nie mialam przy sobie ani mleka jakos laktator przystawialam co 3h równe i mam 140ml mleka co 3h.. A jestem 7dni po porodzie.. Sama rozkrecilam lakcaje psychika tez duzo mi dalaMamy karmiace doradzcie...jak to u was bylo na poczatku tez znikome ilosci siary a maluch tylko cyc i cyc? Bo jedna pokozna mowi dokarmic druga przystawiac juz sama nie wiem...boje sie ze go zaglodze jak nie dokarmie
natala95
U nas w mieście była podobna sytuacja i oobieta wygrała proces i lekarz płacił odszkodowanie za nie rozpatrzenieA wg mnie to jest nie dowygrania. Pokażcie mi lekarza który kiedykolwiek za cokolwiek odpowiedział. Ja nie znam. To jest jedna wielką świta. Chronią sie nawzajem. Możecie sie wypowiedzieć do niego co o tym sądzicie dla własnego zdrowia psychicznego.
Jetkaa
Mi w sumie nie chodzi o odszkodowanie tylko wlasnie o pokazaniu mu i innym jakie błędy popelnil... I tez mi pomoze to psychicznie.. Bronic sie moze i bedzie ale ja mam naprawde dowody.. Na wypisie pisze duzo o czym on nie wspomniał.. On nie notowal nigdzie o malo wodziu a na wypisie jest.. I wiele innych uchylen tak jak z tym letroxem .. Pisze wyraznie zbyt duza dawka
reklama
Ciekawa jestem jak się rozwiąże. Ja jestem cięta straszne na lekarzy patalachow którzy dostali się na medycynę bo w rodzinie lekarz. Nieuki jedne myślą że pozjadali wszystkie rozumy.Mi w sumie nie chodzi o odszkodowanie tylko wlasnie o pokazaniu mu i innym jakie błędy popelnil... I tez mi pomoze to psychicznie.. Bronic sie moze i bedzie ale ja mam naprawde dowody.. Na wypisie pisze duzo o czym on nie wspomniał.. On nie notowal nigdzie o malo wodziu a na wypisie jest.. I wiele innych uchylen tak jak z tym letroxem .. Pisze wyraznie zbyt duza dawka