Hej dziewczyny.
No tak to jest, ja też się zmieniłam jeśli chodzi o charakter ... ciagle bym płakała, mam jakieś dziwne jazdy itd. Ale wiem, że to minie i może dlatego nie daje tego aż tak bardzo odczuć.
Po akcji z ZUSem i w momencie kiedy przyjęli mnie na oddział mój powiedział, że jedynym moim zadaniem jest przetrzymanie małej jeszcze te 3/4 tygodnie w brzuszku.
I faktycznie jestem pod taką osłonką, że wczoraj przyjechał i chyba z 3 godziny oglądaliśmy film. Dostałam znowu całą torbę ciuchów od siostry jego, teściowa jedzie podobno dzisiaj na zakupy bo wiem, że będzie dzwonić jaki chce kolor ciuszków, moja mama to samo. Także wychodzi na to, że ja skompletuje wszystko do końca tego tygodnia. Wystarczy poprać i poprasować. [emoji6]
Niania jak dla mnie niezbędna / po pierwsze ja będę spokojniejsza a po drugie to jak pojedziemy do moich rodziców to tam jest ogromny dom, i jeżeli malutką położę u siebie w sypialni to za nic nie usłyszę jej w salonie siedząc.
Ja już od rana na badaniach (mocz, krew) - zobaczymy co wyjdzie na USG bo to najważniejsze. W ogóle powiem Wam, że fajny szpital; pielęgniarki i lekarze mega pomocni i mili. Uśmiechnięci wchodzą i od razu człowiekowi lepiej. No i dziękuje za Wasze wsparcie dziewczyny - nie wiem co bym bez Was zrobiła [emoji39] Haha mój się śmieje, że jakąś tajną sektę przed nim ukrywam. [emoji3]
A tyłek mam tak pokłuty, że ledwo leżę [emoji16]
@sredec1982 spytałam o nazwę sterydu: dexaven / podwojona dawka w jednym zastrzyku.
Ciekawe czy mają jakieś skutki uboczne [emoji848] Podobno nie.
@Jetkaa nie dobrze. Weż lecz się już za wczasu / a to nie grypa - przy grypie nie boli gardło. Dlatego masz szanse na wyleczenie przeziębienia. I radziłabym kochana przyjąć to sobie do serduszka, bo przecież ja też chorowałam i od tamtego czasu wszystko się sypie. Zdrówka kochana !!! [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom