Katerina1985
Fanka BB :)
U mnie porządki będzie robił mój pan . Ja tylko drobne rzeczy, na bieąco - naczynia umyję, pranie zrobię, kurze pościeram, itp.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też miałam wybrać się do Pepco ale dopiero skończyłam sprzątać i jestem dętka. Nawet nie chce mi się robić obiadu, chyba coś zamówię. Ale wcześniej się zdrzemnę [emoji14] Pepco odwiedzę jutro, bo mają jakiej nowe oferty. Taki plastikowy pojemnik mam ale przydałby się jeszcze jeden, ale raczej sama zakupów nie dotacham do domu, coś muszę wykombinować.Brzuszkowa - dla własnego zdrowia psychicznego, wpuść jednym uchem a drugim wypuść. Ja czasem z chrześniakiem (jak miał 4-5-lat) rozmawiałam przez telefon z 5 minut, bo "już nie miał czasu". Niech sobie mama przypomni jak to było, kiedy sama miała swoje dzieci. I niczym się nie przejmuj.
Brzuszkowa - dla własnego zdrowia psychicznego, wpuść jednym uchem a drugim wypuść. Ja czasem z chrześniakiem (jak miał 4-5-lat) rozmawiałam przez telefon z 5 minut, bo "już nie miał czasu". Niech sobie mama przypomni jak to było, kiedy sama miała swoje dzieci. I niczym się nie przejmuj.
Też miałam wybrać się do Pepco ale dopiero skończyłam sprzątać i jestem dętka. Nawet nie chce mi się robić obiadu, chyba coś zamówię. Ale wcześniej się zdrzemnę [emoji14] Pepco odwiedzę jutro, bo mają jakiej nowe oferty. Taki plastikowy pojemnik mam ale przydałby się jeszcze jeden, ale raczej sama zakupów nie dotacham do domu, coś muszę wykombinować.
Dostałam odpowiedź z rossmana w sprawie pieluch... i tak nie wiem w końcu czy mi się należą...
Dla tych co też mają z tym klopoty wklejam info.
Uprzejmie informujemy, że zgodnie z regulaminem z akcji mogą skorzystać z tej promocji uczestnicy, którzy posiadają status „Spodziewam się dziecka,” będą mogli kupić jedną paczkę pieluszek Pampers Premium Care Newborn (2-5 kg), 22 szt. (nr artykułu 275430) za kwotę 1 grosza. Do skorzystania z tego przywileju uprawnieni są Uczestnicy, dla których zadeklarowany termin porodu dziecka przypada nie później niż za 6 tygodni a także Uczestnicy, którzy przystąpili do Programu Rossnę! przed ukończeniem przez dziecko, które zostało zarejestrowane w Programie pierwszego miesiąca życia. Organizator podkreśla, że z opisanego wyżej przywileju, Uczestnicy będą mogli skorzystać wyłącznie w stacjonarnych drogeriach Rossmann. Należy okazać kartę Rossnę przy kasie, a gratis zostanie wydany. Poniżej link do regulaminu akcji: http://www.rossmann.pl/Portals/0/dokumenty/Regulamin/Regulamin-akcji-Promocja-Pampers.pdf
Jednocześnie informujemy, że powiadomienia mailowe otrzymują tylko ci użytkownicy, którzy w swoim profilu odznaczyli zgody marketingowe na otrzymywanie takich wiadomości.
Dziś kilka godz porobilam u znow czuje kłucie;( pewnie swiruje już po tym szpitalu Ale cały czas zamartwiam się czy to już Zara z będę rodzic ? I czekam na ten bezpieczny termin...Tak się dłuży..
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka